Душ гел 200мл - Diamond Rose

200 мл

Хидратиращ душ гел

Този хидратиращ душ гел на Diamond Rose е един великолепен продукт, с който да придадете несравнима свежест и лятна лекота. Той е един от най-женствените начини да охладите деня си или през студените месеци да се върнете към летните емоции. Неговият деликатен аромат чудесно се комбинира с леката му кремообразна формула. Тя ще обгърне цялото Ви същество в пяна от нежност, лукс и спокойствие, от които знаем, че имате нужда точно в този напрегнат момент. Душ гелът с натурален екстракт от роза ще изпълни безупречно обещанието, което същността му нашепва. Той ще почисти нежно и ласкаво кожата Ви и ще остави най-гладкото усещане. Тялото Ви ще го заобича, заедно с всяко балонче от пухкавата пяна, с която ще Ви развълнува.

 

Душ гел с българска роза

И като си говорим за вълнение, освен чиста, кожата Ви ще бъде потъне в истинско благоуханно мечтание. Прелестният аромат на роза, с който душ гелът ще Ви приласкае, ще Ви отнесе сред облаци от ангелски пух и ще Ви задържи там през целия ден или цялата нощ. И действително, след очарованието на този аромат, качеството, което се нарежда на второ място, е неговата трайност. Заедно с уханието ще се радвате дълго и на хидратирана и подхранена кожа, която ще Ви позволи да се чувствате чудесно в тялото си. Българската роза, както отдавна всички сме се убедили, подхранва несравнимо и изглажда кожата, за да ни накара да се гордеем с нея. Този нежен продукт е подходящ за всеки тип кожа, като ще се погрижи за Вашия комфорт и красота с хидратиращите си свойства и за доброто Ви настроение с райския си аромат.

 

Не пропускайте да видите и останалите продукти на Diamond Rose в категория Грижа за тялото, за да подхраните и поглезите кожата си и след душ, а и да подкрепите вълшебния аромат на душ гела.

14,00 лв. 11,90 лв.
Базова цена: 11,90 лв.
Моля, изберете: