Фамилен крем Роза 200ml

  • Марка: Арси Козметикс

Фамилен крем

Фамилен крем Роза, както името му предполага, предлага отлична грижа за кожата на цялото семейство. Това е универсален продукт, който може да се използва от всички поколения. Има силно хидратиращо действие, което се дължи на комбинацията от розова вода и розов екстракт, включени в състава. Фамилен крем роза е висококачествен продукт на достъпна цена. Най-голямото му преимущество е, че може да замени редица козметични продукти, заради разнообразните си свойства.

 

Крем с розова вода

Кремът с розова вода подхранва кожата в дълбочина. Това се дължи на чудесните му хидратиращи свойства. Натуралната розова вода поддържа свежия и гладък вид на кожата на цялото тяло. Тя има изявен тонизиращ ефект. Освен това, кремът има прекрасен аромат на роза, любим на всички поколения. Той дълготрайно се задържа върху кожата и ще Ви радва не само при нанасянето на продукта, но и часове по-късно. Разбира се, освен с ароматичните си свойства, розовата вода се слави и с противовъзпалителния си ефект. Тя успокоява сухата и раздразнена кожа, спира неприятното чувство на опъване от сухота и оставя несравнимо копринено усещане.

 

Универсален крем

Фамилен крем с роза е универсално козметично средство. Той е напълно подходящ за ежедневна употреба. Кремът ефективно успокоява кожните раздразнения. Той може да се прилага върху всеки тип кожа. Отразява се отлично върху чувствителна кожа. Това се дължи на натуралната розова вода, която има деликатно успокояващо действие. Приложението ѝ е подходящо дори при слънчеви изгаряния, тъй като тя намалява възпалението и подпомага по-бързото възстановяване на здравия вид на кожата.

 

Натурална козметика

TopGifts предлага огромна колекция от натурална козметика на български производители. Грижата за кожата на тялото е неизменна част от козметичните ритуали. Не забравяйте обаче да подбирате козметика с натурален състав, за да бъдат резултатите не само красиви, но и здравословни и дълготрайни. Разгледайте и останалите предложения на TopGifts в категория Грижа за тялото, където ще откриете впечатляващо разнообразие от български козметични продукти на достъпна цена.

10,00 лв. 8,50 лв.
Базова цена: 8,50 лв.
Моля, изберете: