Гювеч 6 л

Скъпи клиенти,

Този гювеч е наличен в няколко цвята. Можете да ги видите и да си изберете от падащото меню вдясно от текста. След това отбележете колко броя искате да закупите. Пожелавам Ви приятно пазаруване!

 

От TopGifts можете да пазарувате на едро и дребно. Това важи за всички артикули на сайта. Ако имате въпроси, свържете се с нас по имейл или телефон, или елате на място в магазина ни в град София.

 

ВМЕСТИМОСТ: 6 л

 

Керамичен гювеч 6л

Този гювеч от троянска керамика е 100% ръчно изработен от български занаятчии. Той е функционален и издръжлив. Гювечът е подходящ за приготвяне на традиционни български ястия. Сготвената в него храна е здравословна, тъй като се задушава и изисква малко количество мазнина. В гювеча можете да приготвяте месо и различни зеленчуци. Вкусът на гозбите, сътворени в него, е автентичен и любим на поколения българи. Той е направен от качествен и здрав материал. Красивите и ярки шарки, характерни за народните занаяти, ще се запазят без никаква промяна. Това се дължи както на материалите, които са използвани, така и на специалното покритие на съдовете. То придава чудесна здравина и прдпазва цветовете.

 

Гювеч на добра цена

В онлайн магазина на TopGifts ще намерите огромно разнообразие от артикули от троянска керамика и по-специално гювечи на отлична цена. Посетете категория Троянска керамика, за да се запознаете с всичките ни предложения. Там ще откриете съдове във всякакви размери, включително гювечета за единични порции. Има голям избор и на цветове. Предметите са здрави и устойчиви на постоянна употреба, характерна за заведенията. Могат да се ползват в микровълнова фурма и да се почистват в миялна машина без никакви проблеми. Ако търсите съдове за готвене, чаши, чинии и други прибори за заведения или хотели, можете да ги закупите от нас на отлична цена. Те ще служат дълго и вярно на Вас и Вашите клиенти.

55,00 лв. 46,75 лв.
Базова цена: 46,75 лв.
Моля, изберете: