Гювече 0,750 мл

Скъпи клиенти, тези очарователни традиционни гювечета са налични в няколко разцветки. Моля, изберете цвета, който предпочитате, от падащото меню вдясно от този текст. След това посочете колко бройки искате да поръчате и ги добавете в своята количка.

 

Имайте предвид, че продаваме и на едро. Можете да се спрете на нашите продукти за своя бизнес. Екипът на TopGifts Ви пожелава приятно пазаруване!

 

Български гювечета

Българските гювечета са както вкусната гозба, която баба приготвя, така и името на съда, в който се готвят. Гювечетата надминават по съставки и вариации дори цветовете, в които предлагаме тези артикули. Във всеки случай, те са неразривна част от нашите традиции, както в кулинарно, така и в естетическо отношение. Автентичните гювечета от троянска керамика ще Ви позволят да се поглезите с любимите гозби. С тях ще разберете и колко лесно е всъщност да приготвите родните ястия. Съдовете от троянска керамика са покрити с глазура, която позволява лесна поддръжка, увеличава здравината им, запазва красивите цветове и предотвратява залепване и загаряне. Можете да ги почиствате в миялна машина и да ги ползвате в микровълнова фурна без никакви проблеми и притеснения.

 

Керамични гювечета

Тези керамични гювечета са ръчно изработени в България. Техните автори, сръчните майстори от троянския регион, ги правят с вдъхновение и мисъл за своите любими рецепти. Гювечетата са качествени и издръжливи. Можете да ги използвате в дома си или да оборудвате своя ресторант с тях. Тяхната здравина се дължи на висококачествения материал, от който са произведени, както и на самата технология за направата им. Гювечетата носят народни шарки и мотиви. Имат характерна за този съд форма и по две дръжки за по-стабилен захват. Всяко има капаче с дупка, през която излиза парата по време на готвене.

 

Вижте всички артикули от категория Троянска керамика в сайта на TopGifts и изберете с какво да съчетаете гювечетата. Предлагаме всичко необходимо за подредбата на традиционната българска трапеза, като съдове, покривки и дори подправки за автентичен вкус на Вашите гозби.

13,00 лв. 11,05 лв.
Базова цена: 11,05 лв.
Моля, изберете: