Гювече рисувано 1л

Уважаеми клиенти, в случай че търсите артикули за своето заведение или хотел, имайте предвид, че можете да пазарувате и на едро от TopGifts. Ако имате въпроси, не се колебайте да ги зададете. Екипът ни е на Ваше разположение и с удоволствие ще отговори на запитванията Ви и ще Ви съдейства.

 

Вместимост: 1 л

Моля, имайте предвид, че гювечето се поставя задължително в студена фурна, която след това се загрява! В противен случай рискувате да повредите съда.

 

Керамично гювече

Керамичното гювече е предназначено за приготвяне на традиционни български ястия. В него може да се сготви както гювеч, така и боб, сарми, капама и много други. Приготвената храна е здравословна, понеже не се изисква голямо количество мазнина. Този тип съдове задушават храната, която става сочна и крехка. Това придава отличен вкус и запазва ароматите. Освен това, приготвянето на храна в гювече е лесно и е подходящо дори за начинаещи в кулинарното изкуство. Поради специфичния гланц, с който този керамичен съд е покрит, ястието не загаря. Гювечето има капаче с чаровна малка дръжка за повдигане. От двете страни на съда има дръжки за по-добър и сигурен захват.

 

Ръчно изработено гювече

Освен практични, гювечетата имат и естетически цели. Българската кухня е празна без тях. Те не само дават безброй кулинарни възможности с традиционни и изпитани рецепти (и поне още толкова Ваши оригинални идеи), но и със симпатичната си заоблена форма успяват да накарат всеки гост да се усмихне още преди да е вкусил ястието. Нашите гювечета са изработени ръчно. Това важи за всеки един детайл по тях, включително и украсата. Глазирани са с твърд и устойчив материал. Затова може да се ползват в миялна машина и микровълнова фурна.

 

Предметите от троянска керамика са ни любимци. Затова се стараем да поддържаме чудесен асортимент от артикули и голямо разнообразие от размери и цветове. С това се стараем да вдъхновим повече хора да върнат обаянието на народния стил в ежедневието си, като намерят и своите любимци сред нашите предложения. Вижте цялата категория Троянска керамика, която е същинска съкровищница от чинии, чаши и аксесоари. Намерете най-подходящите артикули и се радвайте на живите им, искрящи цветове. Те са оригинална идея за подарък за чужденци, с който ще популяризирате нашите занаяти и ще изненадате чуждестранните си приятели с автентичен и практичен български сувенир.

9,00 лв. 7,65 лв.
Базова цена: 7,65 лв.
Моля, изберете: