Грижа за косата

Правилната грижа за косата изисква постоянство и внимателен подбор на козметика. Изборът на продукти зависи не само от типа коса, но и от моментното ѝ състояние и сезоните. Здравата и жизнена коса се нуждае от подхранване и качествени продукти. Единствено те противодействат на вятъра и температурните промени, както и на ежедневната стилизация, за да запазят косата бляскава и обемна. Българските производители предлагат висококачествени продукти за грижа за всички типове коса на достъпна цена. Нещо повече, натуралните съставки защитават косата по най-деликатния и балансиран начин.

Научете как да се грижите за косата си

Български натурални шампоани

Изборът на правилни измиващи продукти е първата и най-важна крачка към красива и здрава коса. За Вас сме подбрали най-качествените български шампоани с натурални съставки, с чиято помощ да поддържате косата си в най-впечатляващия ѝ вид.

Шампоан с кератин

Кератинът е една от най-ефективните съставки в борбата с цъфтящи краища. Той заздравява структурата на косъма като на практика запълва увредените места. В резултат на това косата придобива по-гладък и плътен вид още след първото измиване. Шампоанът с кератин е подходящ за суха и изтощена коса. В състава му има масло от макадемия, което е богато на витамини. Шампоанът измива отлично без да пресушава косата и оставя усещане за хидратация и мекота.

Шампоан с арганово масло

Аргановото масло е познато в цял свят с благотворното си действие върху косата. То също помага за възстановяването на увредената коса и я прави гладка и лъскава. Шампоанът с арган и роза е най-добрият подарък, който можете да направите на косата си. Той запазва здравословните нива на хидратация на косата без да я утежнява. Редовната употреба на продукти, които съдържат арганово масло, поддържа косата здрава и устойчива на ежедневни влияния.

Балсам за коса с арган – блестяща коса без усилия

Трябва да имаме предвид, че измиването с подходящ шампоан не е достатъчно, за да заздравим косата си. Всъщност е най-добре да се погрижим благоприятните съставки на шампоана да продължат да действат. Това става с помощта на балсам за коса. След измиване с подходящ шампоан, използвайте и балсам с арган. Той допълва действието на шампоана и запечатва повърхността на косъма. Балсамът с арган придава еластичност на косата, което я предпазва от накъсване. Неговото действие е по-интензивно, защото следва почистващите функции на шампоана и съхранява за по-дълго здравото състояние на косата.

Маска за коса против косопад

Проблемите с косопад и накъсване се появяват най-често през есента и пролетта. Затова и през тези сезони търсим спешен начин да заздравим косата си. За тази цел е нужна още по-интензивна грижа, която не само да стимулира растежа, но и да съхрани косата възможно най-добре. Тук на помощ идва маската за коса с арган и кератин. Това е оптималната комбинация в борбата срещу косопада. През зимата и лятото маската също е незаменима, тъй като екстремните температури увреждат косата и тя има нужда от допълнителна хидратация и изглаждане. Освен че има вълшебно въздействие върху косъма, тя е икономична и ухае прекрасно.

Ние знаем безброй тайни за красива коса и сме готови да ги споделим с Вас на адрес гр. София, бул. „Витоша” 28. Заповядайте да си поговорим за красота и заедно да открием най-подходящия начин да постигнете здрава и жизнена коса!

Подреди по
ЧАНОВЕ
Запази Българското! Виж повече