Идеи за подарък за 14 февруари

Идеи за подарък за 14 февруари

10 януари 2020

След като поговорихме за това как да изберем подарък за Свети Валентин, днес ще дадем съвсем конкретни идеи. Съставихме напълно реалистичен списък с подаръци за 14 февруари. В него ще намерите предложения за мъже и жени на различна възраст. Ние знаем, че романтиката е лична и субективна. Затова подбрахме възможно най-разнообразни варианти, сред които да намерите най-подходящия. Така ще зарадвате любимия човек по начин, който наистина да го очарова и да направи празника на влюбените тази година незабравим.

 

романтика за 14 февруари

 

Подарък за 14 февруари за мъж

Подаръците за деня на влюбените, които господата получават, по правило са добре премислени от дамите. Жените влагат много време и старание в избора. Те са изключително чувствителни към детайлите и впечатлението, което самият предмет ще направи. Когато вземате решение по този въпрос, със сигурност вземате под внимание следните въпроси:

 

  • Откога сте заедно?
  • В какъв етап е връзката Ви?
  • Какво ще си помисли той за Вас, когато му поднесете дадения предмет?
  • Има ли вероятност да го отблъснете?

 

Сред всички тези въпроси, повечето от които са с абстрактни отговори, пропускаме да се замислим за най-важния елемент в случая: дали би му харесал. Истината е, че мъжете в повечето случаи няма да направят задълбочен анализ на мотивацията Ви за покупка. Просто или искрено ще се зарадват, или не. А това зависи най-вече от интересите и възрастта на човека.

подарък за мъж за 14 февруари

 

Подарък за 14 февруари за момче

Младите хора имат прагматичен подход към предметите, с които са заобиколени. В епохата на дигиталното общуване, младежите се нуждаят от все по-малко вещи и добре осъзнават това. Затова и подаръците за 14 февруари за момчета и млади мъже е хубаво да са практични. Самият празник е до голяма степен податлив на пренебрежение заради неестествените прояви на нежност и привързаност. Но новите поколения се борят с тези тенденции. Те свеждат заниманията си, включително на Деня на влюбените, до общуване, което за тях е нормално, приемливо и комфортно. Съветът ни тук е да изберете дар, който се вписва в ежедневието на момчето. Вземете му това, което бихте избрали за друг празник. Едно свежо предложение за подарък за 14 февруари е мъжки козметичен комплект. Любимият ще използва всички продукти в него и на подсъзнателно ниво ще Ви свързва с романтичния им аромат.

 

подарък за момче за 14 февруари

Подарък за деня на влюбените за господа

Когато мислим за подарък за 14 февруари за мъже, няма как да се изплъзнем от другия празник, с който Свети Валентин дели дата. Трифон Зарезан напряга много дами със заплахата да отвлече вниманието на любимия. Ние обаче Ви призоваваме да не се поддавате на такива притеснения. Нещо повече, покажете, че сте спокойна както за връзката Ви, така и за начина, по който ще прекарате деня. Вземете дар, който съчетава и двата празника. Истината е, че Трифон Зарезан с нищо не застрашава романтичната Ви вечер, понеже самият той носи много романтика и топлина. Съветваме Ви да потърсите празнична хармония и да покажете, че Денят на влюбените не вълнува само жените и Празника на виното не вълнува само мъжете. В това се състои истинската споделеност, за която мнозина мечтаят. Вие имате реалния шанс да я осъществите.

 

Вино за 14 февруари

Изберете хубаво българско вино в сувенирна бутилка. Така ще си кажете наздраве с вино, което пази традициите, и ще уважите и двата празника. Самата бутилка не се нуждае от допълнителна опаковка, тъй като е много стилна.

 

вино за 14 февруари

 

Тубус за вино, направен от мед

Имаме и алтернатива на виното. Ако искате сами да го изберете, но все пак да създадете настроение и да изглежда като подарък за 14 февруари, поднесете го в тубус. Това е цилиндрична опаковка, в която поставяте бутилката. Тя е изящно изработена и приютява специални питиета.

 

тубус за вино за 14 февруари

 

Подаръци за 14 февруари за дами

Ако търсите дар за 14 февруари за дама, от Вас се иска да се настроите романтично, преди да сте го избрали. Жените интуитивно разбират дали сте вложили мисъл и внимание или сте се подвели по всеобщите тенденции. Не ни разбирайте погрешно. Дамата ще се зарадва на откровено очарователна изненада. Но тя следва да бъде персонална и да я кара да се чувства специална. А това става, когато имаме ясна представа какво точно кара жената да се чувства така. Помислете по следните въпроси:

 

  • Как се грижи за себе си?
  • Споделяла ли е от какво има нужда?
  • Как прекарва ежедневието си?
  • Каква е нагласата ѝ към този ден?

 

Жените са свикнали, че трябва да подскажат на партньора си какво всъщност искат. Те в много случаи направо споделят желанията си и от Вас се иска единствено да им обърнете внимание. Ще Ви дадем някои идеи как да я зарадвате, като подчертаете това, което харесвате в нея, и това, което тя харесва в себе си. Подобна наблюдателност вдъхва на жените увереност в отношенията Ви. За тях това е израз на внимание, който потвърждава, че сте грижовен и любящ партньор.

 

подарък за дама за 14 февруари

 

Подарък за Свети Валентин за момиче

Хубавият подарък за 14 февруари за момиче е чаровен и носи символите на любовта. Не е нужно да вземате скъпа вещ, а да я подберете правилно. Съветът ни тук е да се насочите към розите като мотив. Момичетата изживяват този празник на лично и социално ниво. Това означава, че за тях е важно да могат да споделят с приятелките си какво са получили. И за да има търсения ефект, изненадата трябва задължително да покрива критериите на валентинската тематика. Ако обаче вече сте си разменяли плюшени играчки и сте наясно, че балоните не са природосъобразно решение, ние имаме оригинални предложения.

 

 подарък за момиче за 14 февруари

 

Козметика с роза за 14 февруари

Винаги е добра идея да се насочите към розите като основен мотив. Вместо големи букети обаче, подарете розова вода, към която прибавете една единствена роза и то розова на цвят. Розовата вода изразява нежност, тъй като самата тя е деликатна. Естествено, най-добре е тя да бъде натурална, за да сте сигурни, че ще има благотворен ефект. Това е един на вид малък дар, който обаче младата дама ще оцени и със сигурност ще използва.

 

розова вода подарък за 14 февруари

 

Чаша с котка за момиче

Това е абсолютно неконвенционално решение. Ако сте от двойките, които гледат с присмех на стандартните прояви на любов (особено около средата на февруари), но все пак искате да изненадате партньора си за 14 февруари, вземете чаша с черна котка. Противоречивата природа на това животно ще отрази перфектно динамиката на връзката Ви. Освен това, чашите са изработени ръчно, което ги прави още по-личен дар.

 

чаша с котка за подарък

 

Подарък за деня на влюбените за жена

За зрелите дами е най-важен балансът. Когато решавате как да ги изненадате, трябва да се постараете да се впишете в естетиката на празника и същевременно да покажете индивидуалност. Нашият съвет тук е да страните от стереотипната бижутерия, освен ако самата дама изрично не е споделила, че иска точно такъв дар. Много жени също биха побързали да се похвалят на приятелките си с това, което са получили. Те обаче, за разлика от по-младите момичета, ще оценят старанието Ви да сте оригинални и изненадата да бъде по-лична. Ако все пак търсите предмет, който носи лукса на бижу, но сам по себе си не е, ние ще Ви подскажем правилната посока.

 

подарък за жена за 14 февруари

 

Златна роза за Деня на влюбените

Розата от злато е абсолютен фаворит сред даровете за Деня на влюбените. Това не е просто сувенир, а комплимент към нежността и добрия вкус на дамата. Една изискана и стилна жена определено ще бъде поласкана от подобна луксозна изненада. А ние знаем, че Вашата любима заслужава точно това.

 

златна роза за подарък

 

Розово масло за подарък

Натуралното розово масло е алтернатива на златната роза, тъй като го наричат ‘течно злато’. То е луксозен и изискан подарък, който дамите несъмнено ще оценят. Козметичните и ароматичните му свойства са известни на всички. Тук обаче ще наблегнем най-вече на символиката. Розовото масло е разкошна изненада, която моментално ще създаде романтично настроение.

 

розово масло за подарък за 14 февруари

 

Това са нашите предложения, с които да впечатлите човека до себе си на този 14 февруари. Надяваме се да отпразнувате искрената си любов в приятна обстановка и да се радвате на празнично настроение. Ако търсите още идеи за романтични изненади, вижте статията ни по темата. В блога на TopGifts ще намерите много предложения, с които да изненадате любимите си хора за всеки специален повод.


Наближаването на Великден създава не просто празнично, а истинско пролетно настроение. На всички ни се иска да поканим това усещане и в домовете си. Затова днес ще обсъдим как да се настроим за празника и каква великденска украса да подготвим.

прочети още
Подаръци за майка
5 февруари 2020

Майката е един от най-близките хора. Връзката с нея означава, че тя ни познава чудесно и винаги знае от какво имаме нужда. Когато обаче тя има празник, за нас се оказва трудно да решим как да я зарадваме. Днес ще Ви помогнем да изберете най-милия подарък, с който да изразите своята признателност и ѝ припомните колко държите на нея.

прочети още
Подаръци за 8 март
3 февруари 2020

Официално 8 март е международният ден на жената, емоционално - това е моментът, в който трябва да благодарите на важните жени в живота си за грижата и обичта, с които Ви даряват. Какъв по-хубав начин да го направите от специален подарък по случая.

прочети още

Романтичните изненади са един от най-искрените начини да изразим любовта си. Подготовката и старанието, което влагаме, карат партньора ни да се чувства специален. Не е нужно да има повод, за да зарадвате човека до себе си. Но когато предстои празник и искате да го отбележите подобаващо, със сигурност ще търсите начин да направите интересна изненада.

прочети още

Луксозните подаръци са елегантен начин да поздравим близък и уважаван човек за негов празник. Те са най-доброто решение за важни поводи, от които искаме да остане хубав спомен. В тази статия ще дадем конкретни идеи за луксозни подаръци според човека и събитието, за което са предназначени.

прочети още

Днес идва ред да си поговорим откровено за подаръците за Свети Валентин. В тази статия ще Ви дадем някои недотам популярни препоръки, които ще улеснят избора на подарък и цялата подготовка за празника на влюбените.

прочети още

Жените имат слава на мистериозни и непредвидими. Затова често се оказва трудно да изберем хубав подарък за жена, с който да я изненадаме наистина приятно. Затова решихме да Ви споделим част от опита, който натрупахме с години работа в областта на подаръците. Вярваме, че ще Ви улесним като Ви подшушнем няколко тайни за жените и изненадите.

прочети още

Днес ще поговорим за това как да подберете подходящ подарък за мъж според повода, вида на събитието и най-вече човека, за когото е предназначен. Ще Ви дадем полезни съвети и ориентири, според които да вземете правилно решение и да се представите отлично.

прочети още

С наближаването на всеки празник ни обхващат трескави приготовления. Неотменният ангажимент за всеки от нас е да избере подарък. Близки и далечни роднини и приятели се събират и канят на най-различни събития. Затова е изключително трудно в днешно време да избираме оригинални подаръци всеки път. Изненадите изискват от нас да познаваме добре човека, за когото ги подготвяме, за да знаем как да го зарадваме.

прочети още

Коледа е един от най-вълнуващите празници. Преди да дойде момента да се насладим пълноценно на тези магически дни, първо трябва да преминем през едно изпитание. Това е трудният ежегоден избор на коледни подаръци. Има два типа нагласи спрямо тази задача. Първата е да я смятаме за своеобразно авансово изкупление на забавленията, които предстоят. Мнозина се ужасяват от наближаването на 24 декември и още от началото на месеца биват разтърсвани от спонтанни пристъпи на тревога.

прочети още

Аргановото масло е изключително богато на мастни киселини (най-вече линоленова) и е с високо съдържание на витамин Е. Основните му ползи са в грижата за кожата, косата и ноктите. Немазната му консистенция е подходяща за всеки тип кожа, облекчава при акне и псориазис, защитава епителните клетки от сухота, предпазва кожата на лицето от слънчевите лъчи. Най-забележим е ефектът му в подхранването на косата и ноктите.

прочети още

Ако не обичате колекционирането на магнити и търсите уникални сувенири, тази статия е за вас. Предлагаме голям избор от ръчно изработени подаръци, типично само за България.

прочети още

Най-скъпото етерично масло в света е розовото – един килограм на световните пазари струва между 5500 и 6000 евро.Българската маслодайна роза е с богат и дълготраен аромат. Тя е символ на страната.

прочети още