Икона Света Богородица с Младенеца

Икона на Св. Богородица

Света Богородица е централният женски образ в християнската религия. На тази икона Дева Мария е изобразена с Христос. Много от иконите с тази светица се считат за чудотворни. Начините, по които тя бива изобразявана, са изключително разнообразни. Този артикул се предлага в три различни размера. Те са 10х15 см, 15х21 см и 20х26 см. Моля, изберете размер от падащото меню, за да проверите неговата цена.

 

Православни икони за подарък

Иконите със Света Богородица са подходящи за подарък за абсолютно всички поводи. Именно заради своята универсалност и сила, този образ е предпочитан от мнозина. Света Богородица е великият символ на майката и майчината обич и подкрепа. Тя закриля семейството и душевната чистота на неговите членове. Покровителка е на майките и бременните жени. Освен това, тя помага да се засили връзката между майката и детето. Затова иконата е подходяща за подарък за семейства, които очакват дете. Нещо повече, смята се, че Света Богородица и иконите с нейното изображение помагат за зачатие на двойки, които имат желание да имат деца. Те могат да се обърнат към нея за упование с молитва. Дева Мария закриля дома, в който е поставена нейната икона и помага на хората, които живеят с него, да намерят връзката с бог чрез благочестивите си мисли.

 

Български канонични икони

В нашия онлайн магазин можете да изберете канонични икони, изрисувани изцяло според повелите на православното християнство. Символиката на образите, елементите и цветовете стриктно се придържа към изискванията на църквата. България има дългогодишни традиции и постижения в иконописното изкуство. Можете да сте напълно спокойни, че иконите, които избирате от TopGifts отговарят на всички предписания на Християнството.

 

Ръчно изработени икони на Св. Богородица

Иконите, които предлагаме, са изработени 100% ръчно. Всяка една от тях има сертификат. Те са дело на талантливи майстори зографи, всички от които са българи. Те творят в духа на българските иконописни традиции. Иконите са рисувани върху дърво. Използвани са висококачествени и устойчиви материали. Всеки един етап от изработката на иконата е изключително прецизен. Това си личи по фините детайли и красивия резултат. Като избирате ръчно изработени икони, Вие не само подхранвате единението си с бога, но и подкрепяте българските занаяти.

 

Разгледайте и останалите икони, които нашият онлайн магазин предлага.

18,00 лв. 15,30 лв.
Базова цена: 15,30 лв.
Моля, изберете: