Тайната вечеря

  1. Моля, обърнете внимание, че този артикул се предлага в три различни размера:

10x15 см, 15х21 см или 20х26 см. Изберете размер от падащото меню, за да видите неговата цена.

 

Икона “Тайната вечеря”

“Тайната вечеря” е в оригинал стенопис на легендарния Леонардо да Винчи. Тя има библейска тематика и всъщност е една от най-разпознаваемите картини в целия свят. Сюжетът на “Тайната вечеря” в различните ѝ интерпретации е зает с един от последните дни на Исус на земята и по-конкретно вечерта, в която споделя на своите апостоли, че един от тях ще извърши предателство. Дванадесетте апостоли реагират по различен начин на тази новина, но всички демонстрират гняв или силна изненада. От композиционна перспектива, “Тайната вечеря” е истински шедьовър и има не само религиозно значение, но и художествена стойност.

 

Български рисувани икони

В Онлайн магазина на TopGifts ще намерите голямо разнообразие от български икони. Те са изработени според православния канон и всички изисквания на православното Християнство. Като купувате канонични икони, можете да бъдете сигурни, че получавате закрилата и помощта, заради която се обръщате към религията. Упованието на праведните мисли и чистата духовност намира сила и чрез подкрепата на православните икони.

 

Ръчно изработени икони

Всички икони, които ние предлагаме, са 100% ръчно изработени. Техни автори са сръчни български майстори-иконописци, които добре познават канона и прилагат таланта си в името на религиозното изкуство. Иконите са рисувани върху дърво и образите имат отлично качество. Те са издръжливи и трайни. Така ще Ви закрилят и ще красят дома Ви дълго време. Всяка една икона е придружена от серрификат. “Тайната вечеря” има един от най-известните сюжети в християнската религия. Подходяща е за подарък за вярващи хора или за закрила, тъй като събира на едно място образите на някои от най-важните фигури в тази религия. Разгледайте и останалите предложения за православни икони и изберете най-подходящата за подарък или за собствения си дом.

18,00 лв. 15,30 лв.
Базова цена: 15,30 лв.
Моля, изберете: