Кана от Троянска керамика

Уважаеми клиенти,

Обръщаме внимание, че този артикул се предлага в различни цветове и различни размери. Моля, посочете параметрите, които предпочитате от падащото меню, което ще видите вдясно. Така ще разберете цената на избрания продукт. Не забравяйте да посочите и броя на артикулите, които желаете да закупите.

 

TopGifts продава троянска керамика на едро и дребно. Ако имате нужда от съдове за своето заведение, хотел или събитие, обърнете се към нас. С удоволствие ще Ви помогнем да набавите необходимите стоки на отлични цени.

 

Керамична кана за вино и вода

Тази керамична кана за вино и вода е подходяща за различни ритуали и събития, като например сватби, кръщенета и други. Тя чудесно се вписва в естетиката на българските традиции. Каната е налична в множество цветове, от които можете да избирате. Размерите, в които я предлагаме, са от 0.250 л до 1 л. Можете да определите кой размер е най-удобен за Вашите нужди. Каната е отличен избор за сервиране на вино и вода. Тя стои най-добре на маси в народен стил. Можете да поръчате и на едро по-голям брой от този артикул, ако планирате да разположите каните на всяка маса по време на своето празненство. 

 

Керамична кана с улей

Керамичната кана има удобен улей за по-сигурно наливане. Той дава контрол на количеството и посоката на течността, която отливате. Каната е изработена 100% ръчно от висококачествени материали. Може да се почиства в миялна машина и да се слага в микровълнова фурна. Покритието ѝ е здраво и устойчиво, като представлява характерна глазура. Тя прави цветовете искрящи и придава още по-голяма здравина. Шарките са в традициите на българския фолклор, а нюансите са внимателно съчетани. Каната има и удобна дръжка за стабилен захват.

 

Ние от TopGifts се гордеем с разнообразието от продукти от керамика. Вижте и останалите ни предложения, с които да придадете автентичен народен стил на своята трапеза.

18,00 лв. 15,30 лв.
Базова цена: 15,30 лв.
Моля, изберете: