Каничка от Троянска керамика

Предлагат се различни цветове и размери от този артикул. Моля, изберете желания цвят и размер от падащото меню вдясно, за да се информирате за неговата цена!

 

Керамична кана

Предлагаме разнообразие от керамични кани в битов стил с различна вместимост от 2 л до очарователните 250 мл. Тези артикули са подходящи както за употреба в домашни условия, така и за оборудване на заведения в традиционен стил. Те са с високо и доказано качество. Издръжливи са и са подходящи за високо натоварване в механи и ресторанти. Напълно подходящи са за миялна машина. Можете спокойно да ги използвате и в микровълнова фурна, ако се налага. Каничките са с традиционни шарки и се предлагат в няколко цвята, сред които можете да изберете. Техният размер също варира. Не забравяйте да посочите цвета и вместимостта, на които сте се спрели, когато правите поръчка.

 

Керамична кана за вино

Тези кани са изключително подходящи за сервиране на вино. Можете да ги използвате при събития в битов стил, като кръщенета и сватби. Ритуалите с вино са много по-красиви и автентични, когато и съдовете са в подходящ стил. Друго идеално предназначение е за оборудване на заведения в битов стил. Предлагаме кани с всякаква вместимост: 2 л, 1 л, 750 мл, 500 мл, 250 мл. Наливното вино изглежда още по-представително, поднесено по този начин.

 

Керамична кана за вода

За вода каничките също са идеални. Отново, те могат да се ползват при различни народни ритуали. Много често ги виждаме в комбинация с китка здравец за късмет и добра поличба. Те притежават характерна за този похват глазура, която запазва цветовете им и придава отлична устойчивост и здравина на съдовете. Освен това, не забравяйте, че керамиката е напълно здравословен материал, който спокойно може да се използва без никакви рискове за здравето. Каничките са изработени от български майстори и имат красиви народни шарки, които ще се запазят без промяна.

 

Вижте и останалите артикули от троянска керамика, с които да допълните традиционната трапеза.

15,00 лв. 12,75 лв.
Базова цена: 12,75 лв.
Моля, изберете: