Чаша за вино

Уважаеми клиенти, моля, обърнете внимание, че този артикул се предлага в няколко различни цвята. Нужно е да изберете желания от Вас цвят от падащото меню вдясно от този текст, за да направите своята поръчка.

 

Имайте предвид, че от TopGifts можете да пазарувате и на едро.

 

Чаша за вино от троянска керамика

Троянската керамика е известна в България и е много подходяща за интериора на различни помещения в народен стил. Такива са например традиционни ресторанти и механи, които дават автентична представа за българския бит. Троянската керамика се слави със своите красиви и разнообразни шарки. Тя се изработва ръчно от български майстори, които работят в духа на традициите на своите предци. Това прави всички предмети изключително качествени. Ако търсите чаши за заведение, то това е идеалният избор. Артикулите, които TopGifts предлага, имат висока издръжливост. Това означава, че ще Ви служат дълги и са подходящи за натоварената употреба в заведенията. Освен това, спокойно можете да ги почиствате в съдомиялна машина и да сте сигурни, че няма да се повредят.

 

Традиционни чаши за вино

Традиционните чаши от нашия онлайн магазин се изработват според заветите и похватите на старите майстори. Те са украсени с автентични багри и мотиви в духа на българските занаяти. Цветовете им са издръжливи, тъй като всички артикули от троянска керамика са покрити с характерна глазура, която придава твърдост и устойчивост. Също така, тя улеснява почистването и поддръжката, което е важно както в домашни условия, така и в заведения. Налично е огромно разнообразие от цветове на традиционните чаши за вино. Сред тях можете да изберете тези, които най-добре ще паснат на интериора Ви, а и да ги съчетаете с други прибори и съдове в същия стил.

 

Битовите чаши за вино са чудесен фолклорен елемент за трапезата или заведението Ви. Те чудесно си подхождат с останалите артикули от троянска керамика, с които можете да обзаведете на наистина изгодни цени. Вижте и другите ни предложения в категория Троянска керамика и направете своя избор. Разнообразието от форми, цветове и размери наистина ще Ви изненада. Не забравяйте, че можете да пазарувате и на едро.

9,00 лв. 7,65 лв.
Базова цена: 7,65 лв.
Моля, изберете: