Керамични фигурки и статуетки

Керамична декорация за дома

Керамичната декорация, която ще намерите в онлайн магазина на TopGifts, е подходяща за подарък за различни поводи. Керамичните аксесоари са 100% ръчно произведени в България. Те са качествено изработени сувенири, с които да изненадате свои близки хора. Дизайнът им е оригинален и ще намерите огромно разнообразие. Можете да избирате между различни размери според предпочитанията си. Освен за подарък, можете да вземете фигурки и статуетки за декорация на собствения си дом. Керамичните сувенири статуетки за декорация са лесен и изгоден начин да разнообразите дадено помещение. Техните свежи цветове и форми придават добро настроение. Подходящи са за витрина или полица, но биха стояли чудесно и на бюро.

 

Прочети още за керамичните фигурки и статуетки

 

Керамични статуетки

Керамичните статуетки са идеален универсален подарък. Когато се затруднявате с избора и не сте сигурни какво би харесал дадения човек, винаги можете да се спрете на статуетка. От друга страна, ако знаете, че празнуващият има любимо животно, спокойно можете да вземете него. Тук ще намерите керамичен сувенир котка и сувенир куче, които са най-разпространените любимци. Предлагаме обаче и по-нестандартни животни, като например слон или сова. За статуетката слонче от керамика казват, че носи късмет на притежателя си. Статуетката сова е символ на мъдрост и се подарява с пожелание за успех в учението. Най-хубавите подаръци са тези, които изразяват лично отношение. Те показват, че слушате внимателно и добре познавате човека, за когото е подаръка. Ако изборът Ви затруднява, винаги можете да вземете статуетка ангелче, с което да пожелаете закрила и спокойствие. Хубава идея е също керамичното дърво, чийто зелен цвят успокоява очите. То е най-подходящо за работното пространство, тъй като носи спокойствие не само за зрението, но и за ума. Има редица хора, които колекционират фигурки на дадена тема или с определено животно. Ако случаят е такъв, определено човек би се зарадвал на още един елемент, който да добави към колекцията си.

 

Ръчно изработени керамични фигурки

Керамичните фигурки, които ще откриете при нас, са изработени ръчно. Това включва целия процес по оформяне, оцветяване и полиране. Сувенирите се правят от талантливи български майстори, които влагат много старание в работата си. Затова качеството на фигурките е отлично. Цветовете не избледняват, понеже е нанесен защитен лак, който ги съхранява. Повърхността е гладка и лъскава. Единствено дъното не е полирано с цел да се избегне подхлъзване. Фигурките са закачливи и весели. Животните са с чаровни или комични изражения, като много от тях за заели забавни пози. Те гарантират добро настроение всеки път, когато погледнете към тях. Факт е, че керамичните сувенири са предпочитан подарък, понеже винаги са пред погледа на получателя. Така те съвсем неусетно напомнят за човека, който ги е подарил и празника, на който са получени. Керамиката е естествен материал, който подхожда на всяка стая. Тя лесно се съчетава с други материали и не е ангажираща. Най-правилният подход е да изберете подаръчната фигурка не само по тематика, но и по цвят. Помислете за цветните мотиви в стаята на получателя и така най-лесно ще прецените на какъв нюанс да се спрете.

 

Разгледайте онлайн всички предложения в категория Керамични фигурки и статуетки. Свържете се с нас, ако имате въпроси относно продуктите, поръчката или доставката. Ако искате да разгледате на живо, посетете ни в София на булевард “Витоша” 28. Там нашите любезни консултанти ще Ви насочат в избора на оригинален сувенир от керамика според повода и получателя.

Подреди по
ЧАНОВЕ
Запази Българското! Виж повече