Комплект Аромати от България – три крема за ръце

изчерпана наличност!


Кремове за ръце с българска роза

Това е един много оригинален подаръчен комплект, който се състои от три крема за ръце с български съставки и български мотиви на опаковката. Във всеки от продуктите са вложени натурални съставки, като фокусът е върху розата.

 

  • Бял крем: Ключов при него е екстрактът от дива роза. Той придава жизнен и енергичен аромат. В козметично отношение действа като изглажда кожата и я защитава от негативното влияние на различни външни фактори.
  • Зелен крем: Той е обогатен с бяла роза. Да, това е едно закачливо решение, което цели да придаде контраст и да ни провокира да оценим продуктите не просто на вид, но и след употреба. Бялата роза има несравнимо деликатно ухание. То ще се хареса на дамите, тъй като ще ги вдъхнови да се погрижат да себе си. Този екстракт поддържа красивия вид на ръцете, като противодейства на безбройните заплахи за тяхната нежност.
  • Червен крем: Тук присъства класическата червена роза. Тя запазва младостта чрез силното си хидратиращо действие, което запазва естествената влага в кожата. Този крем за ръце притежава класически аромат, който ще поласкае дамата.

 

Комбинацията от трите артикула в комплекта е истински комплимент за всяка жена.

 

Подаръчен комплект за нежни ръце

Това е един от случаите, в които опаковката отразява съдържанието. Тя е с мотиви на фолклорна шевица с цветовете на българското знаме. Този сет за грижа за ръце е чудесна идея за подарък за чужденци. Дамите от други страни със сигурност са чували за ефекта от розовата вода и масло. Подобен комплект е оригинален начин да ги очаровате с подарък. Качеството определено ще ги впечатли, а презентацията е повече от интересна.

 

Ние от TopGifts подбираме безкомпромисно козметиката, която предлагаме. Ако търсите подарък, вижте и останалите ни козметични комплекти, от които можете да избирате. Всички те включват балсами, лосиони и парфюми с натурални съставки. Отличават се с комбинацията от традиционни и иновативни елементи, които ни позволяват да преоткрием разкрасителната сила на природата. Вижте също и статията ни на тема “Подарък за жена: как да я впечатлим?”

12,00 лв. 10,20 лв.
Базова цена: 10,20 лв.
Моля, изберете: