Комплект бяла роза (сапун и крем за ръце)

изчерпана наличност!


Комплект за подарък

Когато близките Ви хора имат празник, започвате трескаво да мислите какво да им подарите. Понякога искате да зарадвате някого и без повод. Комплектът със сапун и крем с бяла роза е чудесна идея за изненада на достъпна цена. Сапунът съдържа коензим Q10, чиито мощни антиоксидантни свойства забавят процесите на стареене. Това е важно за кожата на ръцете, тъй като тя издава възрастта. Ретинолът подсилва този ефект, като стимулира производството на колаген. Хайверът от своя страна заздравява и възстановява кожата. Всичко това подмладява ръцете и ги подхранва. Разбира се, тук разглеждаме сапуна като част от комплекта, но той е подходящ за лицето и цялото тяло. Кремът за ръце съдържа 100% натурална вода от бяла роза. Тя хидратира и изглажда загрубялата кожа. Предпазва ръцете от напукване и омекотява кожичките. Освен това, кремът има деликатен и чувствен аромат на бяла роза, който се запазва дълго. Той е още една мотивация за редовна употреба на продуктите, които дават видим резултат изключително бързо.

 

Подаръчен сет с крем за ръце

Подаръчният сет с крем за ръце е чудесна идея, когато искате да зарадвате любимата жена. Той е символ на нежни прегръдки и израз на внимание и ласка. Кремът за ръце е оригинална изненада. Причината е, че именно с ръцете си проявяваме грижа за хората, които обичаме. Ангелската нежност на този комплект има романтичен и чувствен характер. Самият аромат на бялата роза е известен с това, че внася хармония в общуването. Той успокоява и помага да постигнем вътрешен баланс. Представете си края на тежкия ден, в който идва ред на продуктите от този сет. Сапунът символично отмива натрупаното напрежение. Нанасянето на крема са няколко вълшебни моменти, които елегантната дама ще посвети на себе си. Продуктите в комплекта са внимателно съчетани, за да се допълват.

 

Вижте и останалите ни предложения за подаръчни комплекти в категория Българска козметика и изберете най-оригиналния подарък.

7,00 лв. 5,95 лв.
Базова цена: 5,95 лв.
Моля, изберете: