Комплект дамски за тяло роза

Подарък с лосион за тяло

Подаръчните комплекти с лосион за тяло са универсални, понеже са много практични. Те съдържат продукти, които всяка жена ползва и затова би им се зарадвала. В този сет ще намерите лосион, душ гел и крем за ръце и стъпала. Те се съчетават отлично, тъй като съставките им се допълват. Освен това, продуктите са предназначение да се използват последователно. Къпането с душ гела с роза омекотява кожата на цялото тяло и я подготвя за нанасянето на крема и лосиона. Те от своя страна са специално разработени. Кремът е подходящ за по-грубата и податлива на напукване кожа на краката и ръцете. Тези места са изложени на по-голямо натоварване и изискват по-богата консистенция, която ще защитава повърхностния слой. Лосионът за тяло е нежен и попива веднага. Той има прелестно ухание на българска маслодайна роза, което деликатните дами със сигурност ще оценят. Лосионът подхранва и разкрасява кожата, като оставя приказен аромат и гладко усещане.

 

Козметика с роза за подарък

Подаръците с роза изразяват грижа и внимание. Този комплект е чудесно решение за млади жени, които поддържат външния си вид елегантен. Всички познават изумителните козметични свойства на розата. Заради тях мнозина смятат, че продуктите с роза са луксозни и са предназначени за специални случаи. Затова този комплект ще позволи на младите дами да се докоснат до чудото на българската роза и да се насладят на нейното ухание. Самият сет е поставен в красива опаковка в същия стил като продуктите. Тази очарователна комбинация прави прекрасно впечатление, а невероятният ефект на душ гела, крема и лосиона пазят спомена за досетливия подарък, който сте направили.

 

Подаръчните комплекти с българска козметика от TopGifts са разнообразни и интересни. Те са оригинална идея за всеки повод или когато просто имате желание да изненадате някого, когото цените. Ще намерите комплекти за подарък за жени и мъже с различни компоненти. Всички те са произведени в България и в тях са вложени висококачествени натурални съставки.

17,00 лв. 14,45 лв.
Базова цена: 14,45 лв.
Моля, изберете: