Подаръчен комплект за мъже (душ гел и крем)

Изчерпана наличност!


Комплект за подарък за мъже

Мъжкият козметичен комплект съдържа душ гел и крем. Те са обогатени с натурален екстракт от роза. Притежават изтънчен и мъжествен аромат, който ще се задържи върху кожата дълго. Душ гелът има ободряващо действие, благодарение на леката формула. Подходящ е след тренировка, когато човек се нуждае от допълнителна свежест. Също така, той дава отличен старт на деня, тъй като розата има силен тонизиращ ефект. Кремът от своя страна е универсален. Може да се нанася във всяка зона, която има нужда от подхранване. След душ, когато порите са почистени и тялото се отпуска от топлата вода, кремът ще остави дълготраен ефект на свежест. Идеален е за загрубели участъци, като лакти и колене, и моментално ги омекотява. Не оставя мазни следи и попива веднага. По този начин човек веднага продължава с другите ангажименти за деня.

 

Мъжки комплект с душ гел

Комплектите за подарък с душ гел са универсален подарък, който ще се хареса на абсолютно всеки. Те са практични и със сигурност ще влязат в употреба. Подходящи са за случаите, в които се затруднявате да изберете подарък и не знаете как да подходите. Ежедневната козметика е отлично решение. Този комплект съдържа продукти, които всеки мъж използва. Те са добра идея за всяка възраст. Ароматът им се съчетава чудесно с всеки един мъжки парфюм. Освен това, комплектът има хубава подаръчна кутия в черен цвят. Не е необходимо отделно да мислите за опаковка. Можете да го подарите във вида, в който ще пристигне при Вас.

 

Онлайн магазинът на TopGifts предлага огромно разнообразие от мъжки и дамски подаръчни комплекти с козметика. Вижте ги в категория Българска козметика. Разгледайте продуктите и изберете този, който най-много подхожда на близките, които искате да зарадвате. Ще се изненадате от оригиналните идеи за подаръци, с които след това ще изненадате любимите си хора. Винаги можете да разчитате на нас да Ви предложим качествени продукти на отлични цени.

8,00 лв. 6,80 лв.
Базова цена: 6,80 лв.
Моля, изберете: