Сервиз за ракия от мед - 4 чаши

Сервиз за ракия

Сервизът е много оригинален подарък за ценителите на ракията и другите спиртни питиета. Сетът се състои от поднос, каничка и чаши. Комплектът се предлага в две разновидности: с четири или шест чаши и съответно цената варира според техния брой. Моля, изберете вариантът, който предпочитате, от падащото меню вдясно на страницата. Така ще можете да видите съответната цена. Всички елементи от сервиза са 100% ръчно изработени. изработени. Материалът, от който са направени, е мед. Изработката е много фина и прецизна. Всички ръбове са гладки, а ъглите са внимателно заоблени. Медта е подходящ материал за подобни предмети, понеже съхранява перфектно вкусовите и ароматните качества на напитката.

 

Подаръчен комплект за ракия

Причината този комплект за ракия да е толкова подходящ за подарък е, че с негова помощ човек се връща назад във времето. Така може да консумира емблематичното българско питие по традиционния начин, по който са го правили неговите дядовци и техните предци. Подобна изненада ще зарадва всеки, който харесва фолклора. Традиционалистите с огромно удоволствие ще си кажат наздраве с тези чаши и ще отпият с наслада и гордост от чашките. Неслучайно сервизът се предлага с четири или шест чаши. Той е предназначен за наздравици с най-близките приятели в семейна обстановка. Именно с тях си заслужава човек да споделя семейната трапеза.

 

Сувенирен сет за ракия

Досега говорихме единствено за това колко е практичен този сет. Нека не забравяме, че сервизът за ракия от мед има не само функционална, но и естетическа стойност. Поставен на масата, той я краси и създава топло чувство за традиционна трапеза. От друга страна, дори в моментите, в които не се използва, той ще краси стаята. Комплектът е перфектен за поставяне на полица или зад витрина. Той моментално се превръща в акцент. Металът мед идеално се съчетава с мебели и аксесоари от дърво. Именно затова сервизът за ракия ще зарадва човек, който обича българския дух. Такава личност със сигурност в дома си има много предмети в подобен стил, на които комплектът ще пасне безупречно. Вижте и другите ни български сувенири от мед.

260,00 лв. 221,00 лв.
Базова цена: 221,00 лв.
Моля, изберете: