Козметичен сапун бяла роза

Сапун с бяла роза

Сапунът с бяла роза е нежен козметичен продукт с благотворно действие върху кожата. Той е подходящ както за тяло, така и за лице. Формулата му е обогатена с масло от бяла роза. Този натурален екстракт придава невероятна гладкост на кожата. Благодарение на ненадминатите си омекотяващи свойства, розата остава превъзходно усещане след душ. Сапунът почиства отлично, отпушва порите и премахва замърсяванията. Той не пресушава кожата. Хидратира чудесно и подхранва. Неговият ефект е видим моментално. След измиване няма сухи и груби участъци, дори на най-уязвимите места. Осезаемата свежест от сапуна се изразява в успокоение на раздразненията. Бялата роза има свойствата да облекчава сърбежа и усещането за опъване. Тя изглажда кожата и засилва бариерните ѝ функции. За това спомага и дълготрайното овлажняване, което не позволява лющене и напукване. Съответно, кожата възвръща своята еластичност и редовната употреба придава стегнат и свеж вид.

 

Качествен български сапун

Българските производители не спират да ни изненадват с висококачествена козметика с натурални розови екстракти. В наия онлайн магазин ще намерите български сапуни на добра цена, с които ще поддържате кожата си гладка и младежка. Те включват естествени масла в състава си. Както знаем, природата на нашата страна ни дава всички разкрасителни средства, които са ни необходими. И тъй като те са съвсем достъпни и най-вече ефективни, ние успяваме да Ви ги предложим на отлична цена. Този сапун, освен отлично козметично средство, е и оригинална добавка към подарък за любим човек. С него можете да допълните продуктите, с които сте решили да зарадвате някого, за да направите още по-силно впечатление. Той се комбинира идеално с лосиони за тяло и кремове за лице с роза.

 

Вижте и останалите продукти в категория Грижа за тялото. Любимите Ви хора заслужават хубави подаръци, за да се грижат за себе си. Възползвайте се и Вие самите от козметичните ни предложения, за да съхраните красотата си с достъпни и качествени продукти.

4,50 лв. 3,82 лв.
Базова цена: 3,82 лв.
Моля, изберете: