Крем за ръце и нокти - 50ml

Подхранващ крем за ръце

Ръцете ни са ежедневно подложени на различни изпитания. Докато с тях прегръщаме и изразяваме обич и грижа, същевременно ги подлагам на ефекта на агресивни препарати, прекомерен студ, преумора и механични увреждания. Действително, природата е помислила за това и кожата на ръцете е по-издръжлива от много други по-деликатни зони. Въпреки това, съвременната химия, замърсяването и безбройните задължения в дома и извън него увреждат дланите, пръстите и ноктите. Нерядко дори въобще не поставяме под въпрос натоварването, на което подлагаме собствените си ръце. Вместо да приемаме за даденост пресушената и болезнена кожа обаче, най-добре е да вмъкнем в ежедневието си няколко секунди за грижа за ръцете с качествен подхранващ крем, които веднага ще ни се отблагодарят с по-нежни и ласкави прегръдки за любимите ни хора.

 

Крем за напукани ръце

Напуканите ръце причиняват силна болка и дискомфорт. Най-честите причини за тях са влагата и домакинските препарати. Студените зимни дни, в които пропускаме ръкавиците се оказват също толкова враждебни към ръцете си, колкото и солената морска вода, която изсушава силно. Във всички случаи, резултатите са лющене, парене и напукване, които представляват не само козметичен, но и здравословен проблем. Кремът за ръце с натурална розова вода нежно ще се погрижи за ръцете и ноктите Ви. Той ще омекоти твърдите и загрубели участъци и с всяко нанасяне ще помага на кожата да изгради естествените си бариерни функции. Истината е, че кожата ни служи като защита за целия организъм, но за съжаление доста често се оказва беззащитна пред химическите и механични изпитания, на които я подлагаме. Кремът на Natural Rose ще заглади и успокои раздразнената кожа бързо, като ароматизира деликатно ръцете В резултат ще посрещате ежедневните си задължения по-уверено и с по-голям комфорт.

 

Не пропускайте да видите и останалите продукти за грижа за тялото, с които с минимални усилия ще поддържате здравия вид на своята кожа.

5,00 лв. 4,25 лв.
Базова цена: 4,25 лв.
Моля, изберете: