Крем за ръце Охлюви и Роза

Натурален крем за ръце

Както знаем, по вида на ръцете най-лесно се разпознава възрастта. Затова колкото по-нежни и обгрижени са ръцете ни, толкова по-млади изглеждаме. Кремът за ръце с охлюви и роза е обогатен с натурални съставки, които се грижат за кожата и ноктите по най-ефективния начин. Това е крем без парабени и без оцветители. Той не е тестван върху животни. Неговото предназначение е да хидратира кожата на ръцете, която е изключително уязвима. Тя ежедневно бива изложена на вредни влияния, като агресивни препарати, влага и механично увреждане на повърхностния слой. Кремът с охлюви и роза успява да изгради комфортен защитен филм, тъй като не е мазен и попива бързо. Така кремът Ви позволява да се върнете веднага към задачите си и същевременно да предпазите и разкрасите ръцете си.

 

Крем за ръце с роза

Този продукт е обогатен с натурално розово масло. То доставя необходимите витамини на кожата, омекотява я и успокоява сухите и раздразнени участъци, като ефектът му е видим моментално. Розовото масло има свойството да подпомага бързото заздравяване на раничките и драскотините. Освен това, то най-бързо се справя с напуканата и загрубяла кожа, като оставя усещане за лекота, свежест и комфорт. Розовото масло в състава на крема е отговорно и за прелестния му аромат.

 

Козметика с охлюви

Екстрактът от охлюв е богат на множество витамини, които бързо се усвояват от кожата, като витамин A, C и E. Освен това, той доставя колаген и еластин, които имат мощно действие срещу стареенето на кожата. Екстрактът от охлюв има регенериращи свойства, което помага бързо и видимо да намалеят фините линии по ръцете. Този крем чувствително заздравява ноктите, предотвратява чупенето и заглажда кутикулите.

 

Български крем за ръце

TopGifts предлага широка гама от български продукти за грижа за кожата на тялото. Сред тях ще намерите висококачествена натурална козметика за красива и здрава кожа, която подхранва чрез естествени и чисти екстракти.

8,26 лв. 7,02 лв.
Базова цена: 7,02 лв.
Моля, изберете: