Купа Троянска керамика

Моля, обърнете внимание, че този продукт се предлага в различни размери и цветове. Изберете цвят и размер от падащото меню в дясната част на страницата. След това посочете броя на артикулите, които искате да поръчате и ги добавете в количката си.

 

Информираме Ви също, че TopGifts осъществява търговия на едро. За нас ще бъде истинско удоволствие да Ви помогнем с оборудването на заведението или хотела Ви. Затова не се колебайте да свържете с нас, за да обсъдим поръчката Ви на едро.

 

Традиционна купа

Традиционните купи от троянска керамика са налични с диаметър от 21 см, 24 см, 26 см и 30 см. Разцветките са разнообразни, така че можете да подберете тази, която най-добре ще пасва на интериора и предпочитанията Ви. Купите са 100% ръчна изработка и са произведени в България от сръчни занаятчии. Троянската керамика е изключително здрав и издръжлив материал. Качеството му гарантира, че тези съдове ще Ви служат дълго и вярно, както в дома, така и в заведение. Спокойно можете да си използвате в микровълнова фурна. Няма нужда да се тревожите и за миялната машина, тъй като са напълно подходящи и за нея. Традиционните купи няма да изменят цветовете си, тъй като всички имат характерната за този похват глазура. Тя защитава съдовете и им придава отлична здравина.

 

Купа в битов стил

Купите в битов стил е най-добре да си представяте пълни със сочни български плодове. Няма по-блага народна гледка от купата пълна с череши, прясно набрани от родната градина. Именно тази атмосфера можете да създадете и в своето заведение с нашите оригинални артикули от троянска керамика. Изберете купи в подходящия размер за целите си. Можете да ги съчетаете по цвят или да разнообразите за още по-добро настроение. Тези предмети ще дадат воля на въображението Ви, тъй като са въплъщение на вдъхновението на българските майстори.

 

Вижте и другите ни предложения от троянска керамика. Не забравяйте, че продаваме и на едро.

9,50 лв. 8,07 лв.
Базова цена: 8,07 лв.
Моля, изберете: