Купичка Троянска керамика

Диаметър: 16 см

 

Уважаеми клиенти, екипът на TopGifts обръща внимание, че този артикул се предлага в различни цветове. Изберете цвета, който предпочитате, от падащото меню. То се намира вдясно от този текст. След това отбележете колко броя желаете да закупите и ги добавете в количката си.

 

За нас е удоволствие да Ви съобщим, че извършваме продажби на троянска керамика на едро и дребно. Тези продукти са чудесен избор, когато оборудвате механа или друго помещение с народен интериор. Ще се радваме да Ви съдействаме да обзаведете заведението си по автентичен и оригинален начин.

 

Българска керамична купичка

Накратко казано, това е българска купичка за бабина супичка. Тя, купичката, е с размер 16 см в диаметър. Изработена е 100% ръчно и то от български майстори. Това означава две неща. Първо, качеството е високо. Второ, автентични са. Спокойно може да се почиства в съдомиялна машина, а това е доста важно за собствениците на заведения. Освен това, тя е съвсем подходяща и за микровълнова фурна. На практика, съчетава модерния начин на живот с традициите в естетиката. Купичките от троянска керамика са здрави и издръжливи. Дълго ще им се радвате както в дома си, така и в заведение. Покритието им е от т.нар. глазура, с която този тип съдове са известни. Това им дава допълнителна здравина, пази цветовете и придава характерен блясък.

 

Ръчно изработени купички

Друго, с което тези артикули се отличават, е самата им изработка. Те са направени по традиционен начин и това си личи от самия им вид. Шарките на троянската керамика са един от най-разпознаваемите мотиви в българското занаятчийско ядро. Стечените капки, поливките и спуските с право вълнуват българите и привличат вниманието на чужденците. Купичките са шарени и ярки като слънца и се предлагат в много различни цветове. Така ще можете да изберете тези, които най-много Ви допадат и ще подхождат на помещението, за което ги избирате. Разбира се, можете да съчетаете и различни нюанси за една наистина вълнуваща трапеза. 

 

Вижте и останалите продукти от троянска керамика.

10,00 лв. 8,50 лв.
Базова цена: 8,50 лв.
Моля, изберете: