Кутия за бижута Стари къщи

Моля, използвайте падащото меню, за да видите цената и на другите размери!

Дървена кутия за бижута

Тази дървената кутия за бижута с пирография носи изображение на български къщи в старинен стил. Изображението чудесно подхожда на визията на кутията, тъй като употребата на дърво е силно залегната в старинната архитектура от периода на Възраждането. Тази кутия от дърво е подходящ подарък за дама, която обича да носи накити. Кутията се предлага в два размера - малък и голям. Изберете най-правилния размер според предпочитанията и нуждите на дамата, на която ще подарите този предмет.

Ръчно изработена кутия за бижута

Едно от основните преимущества на този подарък е фактът, че кутията е изработена и изрисувана изцяло на ръка. Изработката е невероятно фина, което прави повърхността на кутията гладка като нежните ръце, които ще я докосват. Ръчно изработените подаръци са изключително ценни, тъй като носят уникалното усещане за вдъхновението и таланта, вложени в своето създаване. Дамите високо ценят такива сувенири и ги предпочитат, тъй като имат и емоционална стойност.

Кутия за бижута от България

Тази кутия за бижута е чудесен подарък за спомен от България. Изберете да я подарите на чужденка и този сувенир ще допълни прекрасните впечатления от нашата страна. Освен това, чужденците се възхищават на нашите занаятчийски похвати. Понеже този сувенир чудесно се вписва в контекста на възрожденските традиции, той ще зарадва чужденците и ще им помогне да запазят представата за България.

Кутия за бижута с пирография

Пирографията е занаятчийски похват, който се използва от векове по нашите земи. При него се изписват или изрисуват определени изображения или послания върху дървени повърхности с помощта на нагорещен метален писец. Резултатите са много ефектни и интересни. Пирографията изисква сръчност и умения, които се придобиват с много труд и старание. Тя е отличително изкуство за България и именно това прави пирографираните предмети ценен сувенир.

Разгледайте и останалите предложения на TopGifts за български сувенири от дърво. Направете отличен избор и зарадвайте любимите си хора.

13,00 лв. 11,05 лв.
Базова цена: 11,05 лв.
Моля, изберете: