Дървена кутия за бижута с дърворезба

Тази 100% ръчно изработена кутия за бижута е създадена по утвърдените традиции на майсторите от град Троян. Техните сръчни ръце изработват оригинални сувенири, чиято висока художествена стойност ги прави несравними подаръци за любим човек. С деликатните си форални мотиви, кутията за бижута е отличен подарък за жена. Той се предлага в два варианта: тъмна и светла на цвят дървесина. Тъмният вариант е украсен с дърворезбовани цветя, а светлият - със стилизирано изображение на слънчоглед.

 

Дървена кутия за бижута

 

Сувенирите от дърво са ценни поради неизброими причини. Първо, дървото е материал, който активно присъства дори в модерния българския дом. Също така, дървото е материал с изключително дълъг живот и издръжливост. Това означава, че кутията за бижута няма да промени цвета или формата си с течение на времето и несъмнено ще запази отличните си характеристики. Освен това, този аксесоар не изисква абсолютно никакви специални грижи, за да запази красивия си вид. Затова можете да бъдете сигурни, че човекът, за който подбирате подарък, ще му се радва дълги години и ще го използва с удоволствие.

 

Кутия за бижута ръчна изработка

 

Кутията за бижута с дърворезба е 100% ръчно изработена. Това я прави оригинален подарък за специални дами, които ще оценят таланта и виртуозните умения, вложени от сръчните български майстори в изработката на кутията. Предметът е украсен с нежни и прецизни дърворезбовани цветя. Както знаем, флоралните мотиви са сред любимите на дамите. Те са класически мотив, който присъства в много от козметичните и бижутерийни съкровища, които биха намерили място в тази кутия. Всяка дама би се зарадвала на такъв аксесоар, заради естетическата му стойности, както и заради неговата функционалност. Затова този сувенир е отлично решение за подарък за жена на достъпна цена.

 

В категория Сувенири от дърво ще намерите огромно разнообразие от предложения, с които да зарадвате любимите си хора. Разгледайте и подберете най-оригиналния подарък от TopGifts.

Размери: 20/13/10 см

Предлага се в бял и тъмно кафяв цвят на дървото, както и с различни изображения - надпис България или с орнаменти.

 

67,00 лв. 56,95 лв.
Базова цена: 56,95 лв.
Моля, изберете: