Кутия за бижута "Роза" с пирография

Моля, използвайте падащото меню, за да видите цената и на другите размери!

 

100% ръчно изработена кутия за бижута. Елегантен подарък за стилни дами, които ценят българския фолклор. Предлага се в три различни размера.

 

Дървена кутия за бижута

Нашата очарователна кутия за бижута от дърворезба „Роза” е предназначена за подарък за също толкова очарователни дами, които носят нежността на българската роза. Кутията е 100% ръчно изработена и всички детайли по нея са изключително прецизни. Повърхността на дървесината е гладка и мека. Всеки елемент е направен с огромно внимание и посвещение. Затова тази дърворезбована кутия за бижута е невероятно ценен подарък.

Имайте предвид, че всяка дама се нуждае от такъв аксесоар за тоалетната си масичка. Бижутата и малките козметични принадлежности лесно ще намерят своето място в нея. В действителност тя ще бъде използвана ежедневно. Затова, тя е не просто оригинален подарък, а подарък с истинско полезно приложение. Както знаем, всички се радваме най-много на такива изненади.

 

Кутия за бижута с пирография

Пирографията (в превод „писане с огън”) е изключително разпространен мотив в българския бит. Тя се използва и до днес за украса на различни предмети, които с удоволствие слагаме и използваме в съвременните си домове. Всъщност, формите и мотивите в пирографията са характерни за цялото народно творчество на българите. Те са вдъхновени от природата и хармонията в растителния свят. Именно затова откриваме същите форми при народните носии, във везането, килимарството и дори в грънчарството.

 

Кутия за бижута с фолклорен мотив

Народното творчество запазва самосъзнанието ни като българи и ни вдъхновява да търсим нови начини да го запазим и претворим в модерния живот. За щастие, фолклорните мотиви са непреходен визуален елемент, който се цени и харесва. Нещо повече, в последно време наблюдаваме още по-засилен интерес към предмети, които напомнят за живописния и вълнуващ български народен бит. Кутията за бижута с фолклорни мотиви е прекрасен начин да добавим още един традиционен нюанс в ежедневието си. Тя е интересен и стилен подарък на достъпна цена.

 

Разгледайте и останалите ни предложения за 100% оригинални български сувенири от дърво и изберете най-подходящия подарък, с който да зарадвате любимите си хора.

13,00 лв. 11,05 лв.
Базова цена: 11,05 лв.
Моля, изберете: