Лифтинг нощен крем - 50ml

  • Марка: Арси Козметикс

Нощен крем с лифтинг ефект

Този нощен крем за лице на Арси притежава изявен повдигащ и стягащ ефект. Именно такова действие е необходимо при борбата с появата на белези на стареене на кожата. Действително, лифтинг кремът помага да запазите младежкия си вид по два начина. Първо, той се бори с бръчиците и фините линии. Освен това обаче, той стяга кожата и не позволява отпускането ѝ. Това става чрез отлична хидратация и поддържане на висока еластичност. За нея отговарят полезните вещества като витамини и антиоксиданти, които започват да изравняват тена и да възвръщат здравото състояние на кожата още от първите нанасяния. Разбира се, всичко това е налично под формата на ефективен продукт за нощна грижа, за да се събуждате с по-свеж вид.

 

Ефикасен крем против бръчки

Проблеми с видимото отпускане на кожата и появата на несъвършенства като бръчки засяга абсолютно всички от нас. Разликите са единствено в подхода ни към ситуацията и мерките, които предприемаме. Все пак, всички искаме продуктите, които подбираме да са ефикасни и да постигнем видими резултати за по-висок комфорт и самочувствие. Нощният лифтинг крем на Арси съдържа истински коктейл от витамини и протерини с доказано действие. Той разчита на комбинация от розово и арганово масло, които доставят необходимата хидратация. Омега-3 и витамин Е поддържат еластичността на кожата. В резултат видът сутрин е значително по-свеж, а тенът ⎼ изравнен.

 

Продуктите за грижа за лицето, които специално сме подбрали и включили в нашата колекция за красота, ще Ви помогнат да постигнете свежият и сияен вид, за който мечтаете. Ние разбираме, че най-голямото естетическо предизвикателство пред съвременните жени е да намерят време да се погрижат за себе си. Затова Ви предлагаме продукти, чийто ефект ще забележите бързо, което от своя страна ще Ви вдъхнови да си отделите няколко ценни заслужени минути и да се почувствате добре.

18,00 лв. 15,30 лв.
Базова цена: 15,30 лв.
Моля, изберете: