Лосион за тяло с антицелулитен ефект - 250 мл

250 мл

 

Лосион против целулит

Целулитът е много разпространен проблем, с който почти всички жени се борят. Той е известен с две основни сво характеристики. Първо, той е естетически недостатък. И второ, той е изключително упорит. В резултат, основната задача на целулита е целогодишно да заплашва да провали лятната ни почивка. Прекарваме цялото лято в опити да го прикрием и всички останали сезони в планове как да се справим с него до предстоящото лято. Резултати обаче така и не постигаме по редица причини. Антицелулитната козметика има тежката задача да даде видими резултати в областите, които са най-податливи на образуване на портокалова кожа и съответно най-трудни за лечение. За това от козметичните продукти се иска ефикасност, а от нас – постоянство.

 

Натурален антицелулитен крем

Нека да поговорим за това, което отличава този лосион против целулит от останалите. На първо място, това е неговият състав. Продуктът е обогатен с натурални растителни екстракти, които имат благотворно въздействие върху състоянието на кожата. Натуралната розова вода, която е основна съставка, е известна с тонизиращото си действие, което е първостепенно при опитите да постигнем по-стегната кожа. Най-важното обаче е, че тя значително подобрява кръвообращението, което е ключов фактор за липсата или наличието на целулит. Кръвообращението се нарушава от часовете, които прекарваме седнали, от тесните дрехи, които носим, както и от много други фактори. Когато успеем да го подобрим, целулитът намалява видимо. За този ефект розата има съюзник в лицето на екстракта от розмарин, който също така помага за освобождаването на задържаните течности. Нека да добавим и несравнимите омекотяващи свойства, които розовата вода демонстрира. Така получаваме чудесно стягащо средство, което подобрява и общия вид на кожата, като я изглажда и успокоява. За разлика от много агресивни антицелулитни продукти, този лосион всъщност е нежен и не предизвиква раздразнение. Затова той е подходящ и за чувствителна и суха кожа, която ще успокои и подхрани.

 

Грижата за тялото с продуктите от онлайн магазина на TopGifts е не само лесна, но и изгодна. Ние подбираме качествени български марки, които Ви предлагаме на достъпна цена. Изберете най-подходящите продукти за красота, с които да си подарите грижата, която знаете, че заслужавате.

10,00 лв. 8,50 лв.
Базова цена: 8,50 лв.
Моля, изберете: