Луксозни подаръци

Луксозни подаръци

 Луксозните подаръци са подходящи за големи събития като сватби и юбилеи на родители. Според повода те са и отлично решение за подарък за бизнес партньор или шеф. Личните празници, при които избирате комплимент за любим човек, също са повод за изискан подарък. Нашият онлайн магазин предлага разнообразие от елегантни подаръци, с които по изискан начин да направите оригинално впечатление и да се отличите с елегантен вкус на редица събития.

Прочети още за луксозните подаръци

Луксозни подаръци за любимата жена

При избoра на подарък за жената до нас, ние търсим начин да засвидетелстваме специално внимание и да провокираме усещане, че е ценена и обичана. Неслучайно задължително съпровождаме подаръците за жени с изискан букет цветя. Далеч по-оригиналното решение е да подарим позлатено цвете, емблемата на женската красота – розата. Този подарък демонстрира отличен вкус и стил. Нещо повече, този подарък сам по себе си е комплимент към красотата и нежността на любимата и ще остане символ на вниманието и обичта, която засвидетелстваме чрез него.

Как да изберем луксозен подарък за мъж

Когато ни предстои събитие, за което избираме скъп подарък за мъж, е нужно да се замислим за това какви са отношенията ни с човека и какви са неговите интереси. Тези два критерия гарантират, че ще вземем правилното решение. Един от най-честите поводи за луксозен подарък са рождените дни и юбилеите на родители и роднини. Когато имаме роднински отношения с получателя на подаръка, е редно и самият подарък да ги отразява. Отлично решение тук е позлатен плакет с розетата от Плиска, която е носила религиозно значение в ранното средновековие. За мъже с интереси в областта на историята са изключително подходящи позлатените реплики на елементи от прословутите съкровища, открити по нашите земи, като златната маска от могила Светица и позлатения символ на прабългарите. За интелигентни мъже, които ценят езика и литературата, изборът е позлатен или посребрен плакет с кирилицата.

Какво да подарим на шефа

Едно от най-тежките решения при различни празници е какво да подарим на шефа. Най-често това решение се взема от екипа, но изборът остава труден. Подаръците за мениджъри и бизнес партньори следва да изразяват както професионално уважение, така и персонално внимание. Затова най-сигурният избор е луксозен подарък, който прави сериозно впечатление и демонстрира непоколебим вкус. Такава например е репликата на ритон от Панагюрското съкровище. Друг отличен вариант с по-конкретно приложение е луксозен стенен часовник, който носи класическа елегантност.  Това са изискани предмети, които партньорът или шефът Ви могат да поставят в офиса си и които от своя страна биха допринесли за атмосферата на престиж на работното им място.

Подаръци за сватби и семейства

Сватбите са един от най-честите поводи за избор на луксозен подарък. Нашите предложения ще Ви помогнат да се откроите сред многобройните гости с оригинален и ценен подарък. Той следва да съчетава елегантно излъчване и семейно приложение. Затова най-сигурното решение е луксозен предмет, който да заема важно място в дома на семейството и да припомня за специалното събитие. Такава е например репликата на фиала от Панагюрското съкровище, която смайва с красота и изцяло подхожда на атмосферата на изисканата сватба. Друг изключително оригинален вариант е репликата на ритон, чиято ритуална употреба в древни времена идеално отговаря на съвременната сватбената емоция.

Разгледайте предложенията за луксозни подаръци в нашия онлайн магазин и направете избор, с който да демонстрирате отличен вкус. Посетете ни и на място в гр. София на адрес бул. „Витоша” 28, за да споделим с Вас богатия си опит и заедно да подберем най-подходящия подарък за специален повод.

Подреди по
ЧАНОВЕ
Запази Българското! Виж повече