Масажно масло бяла роза

Количество: 50 ml

 

Натурално масажно масло

Това натурално масло е подходящо за масаж и вана. То съдържа българско розово масло, както и масла от сладък бадем и маслина. Отличава се с ненадминати ароматични свойства. То създава хармония между духа и тялото, като помага да се отпуснете и въздейства на сетивата. Това олио ще Ви помогне да преоткриете удоволствието от масажа. С него ще релаксирате пълноценно, а удовлетворението ще остане и след масажа, заради перфектно гладката кожа, с която ще се сдобиете. Натуралните масла Ви позволяват да се възползвате от масаж с помощта на естествени продукти. Така ще бъдете спокойни, че оставате не само в хармония със себе си, но и с природата. Съставът на този продукт Ви позволява да го нанасяте директно върху кожата. То ще я омекоти и подхрани, както никое друго. Не е мазно и лесно прониква на дълбочина в кожата. Не запушва порите, прочиства ги и предотвратява възпаленията от натрупвани замърсявания.

 

Масло с бяла роза

Маслото от бяла роза е подходящо за всички типове кожа. Чувствителната кожа също се повлиява добре от него, тъй като то не предизвиква никакви раздразнения. Напротив, бялата роза е изключително деликатна. Тя ще успокои възпалените или наранени участъци. При дискомфорт от суха кожа, можете да използвате маслото по време на вана. Така ще дадете възможност на тялото си да извлече максимални ползи от съставките. Бялата роза хидратира отлично. След употреба на продукта сухите участъци ще се изгладят и няма да наблюдавате лющене. Освен това, дискомфорта от протриване или опъване ще изчезне. Маслото има и чудесни тонизиращи качества. Те се изразяват от една страна в досега му с кожата. То ще даде енергия, а в комбинация с масаж ще подобри обмяната на веществата в клетките. Бялата роза се използва в ароматерапията за намаляване на стреса и възстановяване на емоционалното равновесие. След масажна сесия или вана с него, ще се почувствате по-спокойни и уравновесени. 

 

Посетете категория Българска козметика, която ще Ви изненада с невероятно разнообразие от козметични съкровища, с които да се погрижите за себе си.

7,00 лв. 5,95 лв.
Базова цена: 5,95 лв.
Моля, изберете: