Масажно масло Роза

Масажно масло за тяло

Масажните масла отскоро навлязоха в България като начин за отмора и облекчаване на стреса в домашни условия. Масажите с етерични масла се чудесен трик с партньора си да откраднете няколко минути вечер за себе си. Ето и няколко съвета за нанасяне:

 

  • Затоплете ръцете си преди да започнете масажа;
  • Не капете масло директно върху кожата. Навлажнете с него ръцете си и така нанесете върху областта за масаж;
  • Това масажно масло попива изключително лесно, като хидратира и ароматизира кожата. Затова не е нужно да вземате душ след масаж;
  • Това масло е подходящо не само за масаж, но и за вана;
  • Розовото масло е известен афродизиак. Възползвайте се.

 

Розово масло за масаж

Маслата са всъщност комбинация от няколко екстракта. Първо, задължително има базово масло. В случая, то е от сладък бадем. Бадемовото масло е сред най-разпространените бази, тъй като позволява на ръцете гладко да се плъзгат по кожата. Същевременно, то лесно попива в кожата и не лепне. Втората съставка е масло от маслина. То бързо отпуска мускулите и помага при схващания и болки. Ароматерапевтичните свойства на тази комбинация се дължат на наличието на 100% натурално розово масло. Прелестният му аромат не само предразполага към почивка и наслада, но и носи силни ползи за здравето. Масажът с розово масло подобрява кръвообращението. Също така, това масло има ефект върху нервната система, като се бори с депресивните състояние и стреса. Ще усетите благотворното му влияние още след първия масаж и няма да имате търпение да повторите.

 

Българско масажно масло

Избирайте внимателно масажните продукти, които нанасяте върху тялото. Масажите са не само приятно занимание; те са и здравословни, когато се правят с качествени продукти. На пазара обаче съществуват всякакви изкуствени и нездравословни комбинации, чийто синтетичен състав бързо помрачава удоволствието от масажа. Това българско масажно масло на достъпна цена има изчистени и изцяло натурални съставки. Почти минималистичният му състав гарантира, че ще се насладите на прелестните аромати без изкуствени интерференции. При масаж, уханието на маслата се освобождава и всякакви изкуствени вещества се усещат моментално. Освен това, когато избирате висококачествени натурални етерични масла за масаж, получавате и всички здравословни ползи.

Разглдайте и останалите ни продукти в категория Грижа за тялото с натурални съставки.

7,00 лв. 5,95 лв.
Базова цена: 5,95 лв.
Моля, изберете: