Маска за коса Diamond Rose

Количество: 200 ml

 

Маска за коса с бяла роза

Хубавата крем-маска съдържа висококачествени съставки, които се грижат за красивия вид по много начини. Този продукт е обогатен с натурално розово масло и вода от бяла роза. Това са утвърдени компоненти, които придават здравина и блясък, като успяват да възстановят дори увредената повърхност, на който се дължи безжизненият вид. Това е козметика с луксозно усещане, което бързо се пренася върху косъма чрез интензивното си действие. Формулата е богата, за да може да проникне в дълбочина и да укрепи структурата, която има нужда от специална грижа.

 

Крем-маска за увредена коса

Този продукт за бързо възстановяване има иновативна и ефективна формула. Съществуват редица причини косъмът ни да бъде слаб. Сред тях са:

 

  • Термично увреждане;
  • Вятър, слънце, влага и други неблагоприятни атмосферни условия;
  • Агресивни процедури, неуспешно боядисване или обезцветяване;
  • Механично увреждане от груби четки и гребени.

 

Истината обаче е, че проблемът се състои най-вече в отлагането на правилните мерки, които да възстановят косъма. Много от нас биха се радвали на красива коса, ако винаги намират време да се погрижат за нея. Съвременната жена обаче знае, че това често е невъзможно, тъй като задачите ѝ са многобройни. Изборът на добра грижа е най-лесната стъпка към блясъка и красивите дължини, за които всички мечтаем.

 

Козметика за заздравяване на косата

Крем-маската за коса Diamond Rose е част от козметичната линия със същото име. Козметиката от колекцията се допълват като действие, за да предоставят оптимална грижа. Това дава на косъма условия да приеме най-пълноценно полезните съставки. Затова Ви препоръчваме да видите и шампоан Diamond Rose, който ще подхрани косъма още от измиването.

 

Начин на употреба: Нанесете крем-маска Diamond Rose след измиване с шампоан. Изчакайте 2-3 минути и отмийте обилно.

 

Разгледайте и останалите ни продукти от категория Крижа за коса. Там ще намерите българска козметика с роза, арганово масло, макадамия и други утвърдени компоненти, които заздравяват на структурно ниво.

15,00 лв. 12,75 лв.
Базова цена: 12,75 лв.
Моля, изберете: