Маска за лице YOGURT & AMARANTH -100ml

  • Марка: Арси Козметикс

100 ml

Българска маска за лице

Тази българска маска за лице е ефикасно съчетание от традиционни съставки и иновативни елементи в грижата за кожата. Тя е на основата на българско кисело мляко и амарант, които подмладяват кожата забележително. Комбинацията с хиалуронова киселина създава един несравним козметичен коктейл, на който бръчките просто не могат да устоят. Маската за лице е подходяща за младежка и зряла кожа, понеже има универсално хидратиращо действие.

 

Маска за лице с кисело мляко

Киселото мляко от векове е известно с разкрасителните си свойства. То успокоява и подхранва кожата. На първо място, то има пречистващо действие, което позволява на останалите съставки да окажат максимален ефект. Освен това, на практика именно замърсяванията предизвикват запушване на порите и различни възпаления. Също така, киселото мляко спомага за изравняването на тена. Именно затова маската има озаряващо действие, а Вие изглеждате много по-свежи след нея. Пробиотичните свойства на млякото възвръщат баланса на кожата, което увеличава нейната устойчивост на стрес и замърсяване. 

 

Стягаща маска за лице

Маслото от амарант, с което тази маска се гордее, съдържа силни антиоксиданти. Те са Вашите най-силни съюзници срещу стареенето, бръчките и отпускането на кожата. Маслото от амарант има мощни възстановяващи способности, което способства за клетъчната регенерация. Това забавя стареенето и подмладява кожата, като ѝ позволява самостоятелно да възвърне по-стегнатия си вид. То хидратира чудесно и изравнява вече съществуващите несъвършенства. Добрите нива на хидратация в кожата поддържат нейния свеж и сияен вид, тъй като запълват линиите и омекотяват осезаемо. Затова маската моментален видим ефект при всяко нанасяне, но и действа с натрупване, което ни мотивира да не я пропускаме.

 

Инструкции за нанасяне:

Маската е подходяща за редовна употреба един или два пъти седмично в зависимост от индивидуалните нужди на кожата. Нанесете на равномерен пласт върху лицето и шията. Избягвайте зоната около очите и устните. Изчакайте 20-30 минути, през които маската ще изсъхне. След това отлепете внимателно, като започнете от външния край, който се намира отстрани на лицето.

Вижте и останалите продукти за грижа за лице.

11,00 лв. 9,35 лв.
Базова цена: 9,35 лв.
Моля, изберете: