Масло за ръце и тяло 150мл - Diamond Rose

150 мл

 

Масло за тяло с роза

Самото название на този продукт нашепва за неустоима сладост и осезаема грижа, за която копнеете. Дългите дни и низът от напрегнати моменти може да има само два ефекта върху нас. В единия случай ще забравим да помислим за себе си и умората ще вземе превес над съвсем естествената нужда да се отпуснем и да се погрижим за спокойствието на вечерта си. Алтернативата на този съвсем черноглед сценарий е да се подсетим, че няма нищо по-важно от това да се чувстваме добре със самите себе си. Това е най-успешният начин да се изправим срещу предстоящите предизвикателства и с бодри сили. Нека се подсещаме по-често също, че някой съвсем близо до нас може би има нужда от напомняне, че заслужава да обърне внимание и на своите нужди. Споделете нежността на това масло с рози с тези, които имат най-голяма нужда да им прошепнем да обичат себе си повече. Няколко минути лично време вечер, към които той приканва, са много по-ценен от всеки букет.

 

Масло за много суха кожа

Сухата кожа е признак на много проблеми. Тя може да бъде резултат както от съвсем естествени процеси, така и от напрежение, механично увреждане или изтощение. Може просто типът на кожата ни да е такъв, а може и тя заедно с нас да страда от тежките ежедневни задачи. Каквато и да е причината, системното пренебегване на нейните сигнали, че трябва да си обърнем внимание, води не само до естетически проблеми, но и до дискомфорт, сърбеж и дори болка. Нека се замислим за факта, че именно кожата ни посреща всяко предизвикателство пряко наравно с ума ни всеки един ден. Тя е в пряко съприкосновение със света, в който живеем и понася всеки негов каприз. Именно за това е редно да чуем и нейната молба за помощ. Сухите участъци по тялото и ръцете, които имат склонност да се лющят, напукват и протриват, не могат да устоят на деликатната грижа на този бутер с роза. А прелесното му ухание ще Ви вдъхновява да се борите с ежедневието така, както той се бори за Вашия комфорт и красота.

 

Продукти с роза ще намерите още много в категория Грижа за тялото. Допълнете комплекта с душ гел или балсам за устни и придайте нежност на дните си.

18,00 лв. 15,30 лв.
Базова цена: 15,30 лв.
Моля, изберете: