Бутер за ръце и тяло 6 масла 350ml

Бутер с 6 масла

Бутерите за тяло са иновативни продукти от козметичния свят. Те имат доста по-гъста консистенция от кремовете и съответно доставят по-обилна и продължителна хидратация за сухите участъци на кожата. Качествените бутери са обогатени с чисти масла, които подхранват и поддържат защитния слой на кожата. Редовното им използване изглажда и стяга, както заради съставките, така и заради масажните движения, с които продуктът се нанася. Така неусетно кожата придобива прекрасна копринена мекота, а раздразненията и усещането за опъване остават изцяло в миналото. Този бутер е обогатен с масла от роза, ший, арган, гроздови семки и още.

 

Грижа за ръце и тяло с арган и роза

Забързаният живот ни кара постоянно да търсим по-ефективни и рационални начини да се грижим за здравето и добрия вид на кожата. Този бутер има двойна употреба за ръце и тяло, като само с един продукт и едно нанасяне подхранвате всички зони, които имат нужда от богата грижа. Маслата, вложени в бутера, запазват естествените нива на влага в кожата. Те са подходящи за всеки тип кожа, особено чувствителна. Факт е, че розовото масло облекчава раздразненията, намалява зачервяванията и спира сърбежа, заради противовъзпалителните си свойства. Маслото от арган от своя страна не позволява пресушаване на кожата, която има склонност към лющене и дискомфорт. Освен това, всички масла са подбрани специално, за да не омазняват и да попиват моментално. Така и ръцете се сдобиват със защитен филм, който обаче е неосезаем и не пречи на забързаните ни задачи.

 

Бутерите за тяло определено са сред нашите любими козметични продукти. Затова и подбираме чудесен набор от бутери с различни видове и аромати, но винаги произведени в България с естествени съставки. Вижте и останалите ни предложения за грижа за тялото и ръцете и открийте своя вид и аромат, с които да подхраните кожата и да поглезите всичките си сетива.

13,00 лв. 11,05 лв.
Базова цена: 11,05 лв.
Моля, изберете: