Бутер за тяло бяла роза

Количество: 300 ml

 

Хидратиращ бутер за суха кожа

Хидратиращият бутер за суха кожа доставя необходимата влага и полезни вещества на кожата и помага тя да ги задържи. Той подхранва интензивно с богатата си формула. Съдържа 100% органична вода от бяла роза. Нейните благоприятни свойства подпомагат в структурно отношение. Благодарение на крема, производството на колаген нараства. Това значително подобрява еластичността на кожата. Това се дължи и на масажните движения, с които се втрива. Те подобряват кръвообращението и тонизират. С други думи, бутерът има стягащо и оформящо действие. Също така, той се грижи за най-сухите и загрубели участъци. Може да се нанася обилно в областите, от които има най-голяма нужда, като лакти, колене и други. Подходящ е за абсолютно цялото тяло. Не е мазен, не оставя следа и не цапа дрехите. 

 

Бутер с бяла роза

Бялата роза има свеж и деликатен аромат. Той се задържа върху кожата дълго след нанасяне на този бутер. Ароматичните свойства на розата имат успокояващо действие. Те помагат за намаляване на стреса и отпускане. Затова бутерът е истинско козметично блаженство в края на дълъг и уморителен ден. Най-осезаем е ефектът му, когато го втриете в кожата след баня. Тогава полезните му съставки имат най-изразено действие. Освен това, бутерът е подходящ за всеки тип кожа. Той успокоява раздразненията и протритите места. Не съдържа парабени. След него кожата е копринено гладка и нежна. Кремът дава усещане за свежест и женственост. Съдържа ретинол, който допълнително хидратира и помага за запазването на влагата в клетките. Той подобрява регенеративните процеси и бързо заглажда засегнатите участъци.

 

В нашия онлайн магазин има огромен набор от качествена българска козметика на достъпни цени. При нас е намерите всичко необходимо, за да поддържате кожата си красива и млада. Ние вярваме в естествените съставки и Ви предлагаме продукти с натурална розова вода и розово масло. Изберете най-подходящите за себе си и любимите си хора.

13,00 лв. 11,05 лв.
Базова цена: 11,05 лв.
Моля, изберете: