Матрьошка 7 части

Матрьошки 7 кукли

Матроьшката всъщност не е българска, а руска дървена играчка. Повечето българи са запознати с нея и добре знаят какво представлява. По-младите поколения обаче, както се оказва, почти не са играли с такива кукли. За тях тук ще припомним, че матрьошките са комплект от кукли с различни размери и куха вътрешност. Матрьошките имат яйцевидна форма и се отварят по средата. Всяка кукла от комплекта се побира в предходната по размер и от своя страна побира по-малката вътре в себе си. Затова с тях стават интересни игри и малките деца много им се радват. Матрьошките си имат имена, които се подбират тематично. Така частите на комплекта са свързани не само по изработка, но и по същност.

 

Матрьошка от магазин в София

Можете да закупите матрьошки от магазин TopGifts в София на адрес бул. “Витоша” 28. Можете, разбира се, също да ги поръчате матрьошка онлайн от нашия интернет магазин. Както във физическия ни търговски обект, така и в интернет ще намерите голямо разнообразие. Заповядайте на място при нас, за да ги изпробвате на живо. Моментално ще усетите колко интересна е играта с тях. От своите клиенти знаем, че матрьошките са много полезни при ранното развитие на децата. Тези играчки им помагат да развият пространственото си мислене и усещането за координация. Действително, децата много ги харесват и моментално избират своя фаворит.

 

Матрьошка на добра цена

Припомняме Ви, че от TopGifts можете да заупите матрьошки на едро и дребно на отлични цени. Ние сме насреща да осигурим необходимия брой от тези сувенири, какъвто и да е той. Ние продаваме всякакъв вид български сувенири от дърво на едро, към които спадат и тези кукли. Каквото и да си изберете от този онлайн магазин, имайте предвид, че можем да Ви доставим всякакво количество. Ако имате въпроси, свържете се с нас и ще уточним всички подробности около поръчката Ви.

Снимката е примерна.

86,00 лв. 73,10 лв.
Базова цена: 73,10 лв.
Моля, изберете: