Мицеларна вода с розова вода 150 мл

  • Марка: Арси Козметикс

Мицеларна вода с роза

Мицеларната вода на българската фирма “Арси” има добавена розова вода. Една опаковка съдържа 150 ml продукт. Розовата вода в състава на този продукт има отлични хидратиращи свойства. Тя е подходяща за всякакъв тип кожа, особено чувствителна, тъй като розовата вода успокоява раздразненията и помага за бързото възстановяване. Розовата вода е силно средство против стареенето на кожата. Тя помага за поддържането на младежки вид, като изглажда дребните бръчици.

 

Мицеларна вода с арганово масло

Произходът на вложеното арганово масло е 100% био. Добавеното арганово масло в състава на мицеларната вода гарантира още по-силна и дълготрайна хидратация. Точно това е причината този продукт да е изключително подходящ за суха и раздразнена кожа. Арганово масло успокоява кожата и моментално спира неприятното усещане за опъване. То изгражда защитен слой върху кожата, който облекчава възпаленията. Подхранващите му свойства придават жизнен и сияен вид на кожата, като забавят стареенето.

 

Мицеларна вода за чувствителна кожа

На всички дами с чувствителна е известно, че се нуждаят от специални грижи. Те включват почистване с деликатни средства, тъй като всеки агресивен продукт причинява дискомфорт и раздразнение, което трудно може да се облекчи. Мицеларната вода с розова вода и арган на “Арси” е идеално решение за нуждите на чувствителната кожа. Благодарение на розата и аргана в състава си, тя ефективно успокоява дискомфорта и зачервяванията. Освен това, тя засилва защитните функции на кожата и помага за предотвратяването на честите раздразнения.

 

Как се използва мицеларна вода

Мицеларната вода е предназначена за почистване на кожата на лицето, шията и деколтето. Напълно подходяща е за ежедневна употреба и почистването с нея всяка вечер е силно препоръчително. Използвайте продукта като навлажните с него памучен тампон и разнесете по зоните, които желаете да почистите. Мицеларната вода не цапа и не оставя следи по кожата или дрехите. Не е нужно след като я  приложите да изплаквате с вода. Препоръчваме Ви да нанасяте с нежни движения от центъра към периферията на лицето и от долу нагоре. По този начин спомaгате за по-стегнатия вид на кожата.

 

TopGifts предлага впечатляващо разнообразие от българска козметика с натурален произход. Посетете категория Грижа за лице, за да откриете най-подходящите продукти, с които да поддържате свежия и младежки вид на достъпна цена.

11,50 лв. 9,77 лв.
Базова цена: 9,77 лв.
Моля, изберете: