Дървен мускал с българска роза

Дървен мускал с българска роза

Мускалът с българска роза е малък сувенир, който има различни приложения. Този артикул представлява дървена опаковка, изписана и украсена с пирограф, която съдържа флакон с розова есенция. Сувенирът е идеален за подарък за много хора, например на различни събития. Имайте предвид, че от TopGifts можете да пазарувате както на дребно, така и на едро, така че можете да закупите мускали с българска роза на едро. Фолклорния стил на сувенира го прави чудесен за различни събития в битов и народен стил.

 

Мускал с розова есенция

Мускалите с розова есенция са оригинална идея за подарък, когато пътувате в чужбина и искате да изненадате чужденците с подарък, типичен за България. Например, те са подходящи за Вашите домакини в друга страна и биха послужили чудесно са дар, с който да благодарите за гостоприемството. Можете да бъдете напълно спокойни при транспортирането им с различни превозни средства. Флаконите с есенция се затварят плътно и сигурно, което означава, че няма предпоставки за разливане. Така със сигурност ще запазите подаръка и ще предпазите багажа си. Чужденците ще останат очаровани както от жеста Ви, така и от уханието на българската роза.

 

Мускал с роза сувенир

Мускалите с роза са прекрасен сувенир, който да остане за спомен от дадено събитие. Например, те са идеални за малки подаръци за гостите на сватби. Този сувенир носи очарованието на фолклора, чиито мотиви в днешно време все по-често се срещат при сватбите. Така ще има малки подаръчета за гостите, които да отнесат за спомен от празненството и то в подходящ български стил. Такива малки сувенири можете да изберете и за други поводи. Кръщенетата например също са важни поводи, от които гостите Ви да запазят спомен.

 

Моля, обърнете внимание, че от TopGifts можете да пазарувате и на едро. Разгледайте и останалите ни предложения за сувенири от дърво и изберете най-подходящите за Вашия повод.

4,50 лв. 3,82 лв.
Базова цена: 3,82 лв.
Моля, изберете: