Натурална розова вода "Лема"

  • Марка: Лема, Казанлък

Натурална розова вода

Натуралната розова вода “Лема” е произведена в сърцето на Розовата долина, Казанлък. Тя има 100% естествен произход. Произведена е чрез парна дестилация на цвят от роза Дамасцена.

 

Козметична розова вода

Висококачествената натурална розова вода има отлично действие върху кожата.  Козметичната розова вода се често се влага в различни продукти. Самостоятелно обаче тя показва пълния си потенциал. Благотворните действия на натуралната розова вода включват:

  • Антисептично действие
  • Силна хидратация без омазняване на кожата
  • Тонизиране и освежаване на уморена кожа
  • Облекчаване на обриви и други дерматологични раздразнения

Трябва да се отбележи, че едно от основните предимства на розовата вода е нежното ѝ действие, което позволява да я използвате и върху чувствителна кожа. Тя може да се прилага и върху кожа, пострадала от слънчево изгаряне, тъй като облекчава дискомфорта и подпомага по-бързото възстановяване.

 

Розова вода за лице

Едно от свойствата на розовата вода, което я прави ценна съставка за редица висококачествени козметични продукти, е подмладяващото ѝ действие. Тя помага в борбата с бръчките и запазва свежия младежки вид на лицето. Това се дължи на отличните хидратиращи свойства. Както знаем, хидратацията е ключът към красива кожа без бръчки и несъвършенства. Важно е да отбележим, че розовата вода е подходяща за всички типове кожа, включително мазна и чувствителна. Тя ще подхрани склонната към омазняване кожа и същевременно ще отстрани замърсяванията.

 

Опаковка, варианти и употреба

Розовата вода на “Лема” се предлага в опаковки от 100 и 250 ml. Тя е под формата на спрей с удобен дозатор. Можете да я приложите върху лицето с помощта на памучен тампон напоен с розова вода. Запомнете, че лицето се почиства с движения от долу нагоре и от центъра към периферията. Розовата вода има отлични почистващи свойства. Излишно е да натискате и да търкате агресивно кожата. Леко попиване е напълно достатъчно, за да отстрани замърсяванията и да подхрани кожата.

 

Разгледайте и останалите предложения в категория Грижа за лице, където ще откриете разнообразие от висококачествени продукти с българска роза.

8,50 лв. 7,22 лв.
Базова цена: 7,22 лв.
Моля, изберете: