Българско натурално Розово масло

Натурално розово масло

Натуралното розово масло е една от емблемите на страната ни. Неговите прекрасни здравословни и разкрасяващи свойства са известни от векове. Розовото масло се влага в най-качествените козметични продукти, тъй като ефектът му е силен и бърз, а ароматичените му характеристики са ненадминати. Българското розово масло е доказано в цял свят със своето качество. Изберете сега 100% натурално розово масло и то на отлична цена.

 

Розово масло от България

България е световен производител и износител на розово масло. То разкрасява поколения българки и със своите лечебни качества се е превърнало в символ на България. Розите, от които този естествен продукт е произведен, са отгледани в прочутата Долина на розите, а сортът им е роза Дамасцена. Продуктът е изцяло произведен и опакован в България. Това го прави и чудесен сувенир или подарък. Налично е в опаковки от 0.5 мл и 1 мл.

 

Розово масло за лице

Едно от най-изявените свойства на розовото масло е свързано с ефекта му против стареене на кожата. Първо, то лекува различни кожни възпаления и раздразнения и заздравява защитните функции на кожата. Здравата кожа има по-гладка и равна текстура, а по-равномерният тен създава младежко и свежо излъчване. Истинската причина розовото масло да е толкова търсен продукт са неговите ентиейдж свойства. Маслото от роза Дамасцена е ненадминато в борбата срещу бръчките. То изглажда фините линии и помага за запълването на по-дълбоките, тъй като прави кожата по-нежна и далеч по-стегната.

 

Розово масло приложения

Приложенията на българското натурално розово масло са не само разкрасителни. То е лековито, тъй като има силни антисептични и противовъзпалителни свойства. Това означава, че отлично повлиява възпаленията и дори акнето. Розовото масло прави кожата по-красива като я заздравява и ѝ придава естествена жизненост. То е подходящо за всякакъв тип кожа. Чудесно хидратира дори упоритите сухи участъци и същевременно не омазнява и не запушва порите. Чувствителната кожа разцъфва под неговото въздействие, понеже розовото масло успокоява моментално и облекчава усещането за сърбеж и опъване, като намалява зачервяванията.

 

Разгледайте и останалите ни предложение за 100% натурална грижа за кожата с български продукти с розово масло.

30,00 лв. 25,50 лв.
Базова цена: 25,50 лв.
Моля, изберете: