Нощен крем бяла роза

  • Марка: Арси Козметикс

Количество: 50 ml

 

Нощен крем с роза

Нощният крем е естественият завършек на дневните ритуали за красота. Неговото предназначение е да успокои кожата след тежкия ден и да ѝ помогне пълноценно да се възстанови през нощта. Именно в тази част на денонощието се осъществява най-голям процент от клетъчната регенерация. Затова и от нас се иска да подпомогнем този процес, ако се стремим към свеж и младежки вид. Употребата на нощен крем с роза ни осигурява бодро излъчване сутрин. Той намалява тъмните петна и се бори с бръчките, докато ние си почиваме. Възстановява нивата на хидратация, които мръсният въздух и агресивните продукти нарушават. Пази повърхностния слой на кожата, който е уязвим точно след почистване на грима. Не допуска образуване на сухи и неравни участъци и заглажда вече съществуващите. Предпазва от лющене в най-податливите и сухи зони.

 

Подмладяващ нощен крем

Подмладяващото действие на крема се дължи на качествения му състав. Най-мощната му съставка е органичната розова вода от бяла роза. Тя има несравнима способност да овлажни кожата и да запази влагата в нея. Същевременно, розата не допуска образуване на несъвършенства в следствие на възпаления. Тя спира раздразненията и е напълно подходяща за чувствителна кожа. Разбира се, бялата роза придава омайващ аромат на любимите на всяка българка цветя. Друга съществена съставка на крема е екстрактът от черен хайвер, чиито антиоксидантни свойства забавят процесите на стареене и позволяват на клетките да се обновяват по-бързо. Той съдържа и необходимите минерали и витамини, които изглаждат и видимо подмладяват лицето по бърз и сигурен начин.

 

Грижата за красотата е лесна и ефективна, а цената ѝ е достъпна с продуктите от онлайн магазина на TopGifts. При нас ще намерите великолепна гама българска козметика за грижа за лице с натурални екстракти от роза и други утвърдени съставки. С тяхна помощ ще поддържате сияйно излъчване на всяка възраст и ще се доближите до собствените си идеали за красота.

18,00 лв. 15,30 лв.
Базова цена: 15,30 лв.
Моля, изберете: