Нощен крем с ретинол и роза - 50ml

  • Марка: Арси Козметикс

Нощен крем с ретинол

Нощната грижа за лицето е жизнено важна при борбата със стареенето. Употребата на нощни кремове е задължителна за запазване на младежкия вид и свежото излъчване. През нощта можем да си позволим да използваме продукти с по-богата и гъста текстура за максимална хидратация. Това е най-добрият начин да поддържаме еластичността на кожата. Ретинолът е отлична съставка на продуктите за нощна грижа, заради своето изявено анти-ейдж действие. Сънят и почивката на кожата през нощта са идеалното време за допълнително стимулиране на клетъчното обновяване, за което е отговорен именно ретинолът. Неговото действие намалява видимо фините и мимическите бръчици. Сутрин след сутрин, тенът е по-добре изравнен, а кожата - много по-гладка на вид и допир.

 

Нощен крем с роза

Този крем за нощна грижа съдържа натурален екстракт от българска маслодайна роза. Както знаем, розата има отлично действие като видимо подобрява състоянието на кожата. Нощната грижа има за цел да разкраси кожата на лицето и шията. Редовната употреба на козметика с роза стимулира регенерацията на тъканта чрез интензивна хидратация и подхранване. Натуралната розова вода в състава на крема овлажнява кожата, което не позволява образуването на нови бръчици. Нещо повече, сутрин се събуждате със свеж и сияен вид, който се дължи на благотворното действие на розата.

 

Натурална козметика от български производители

Натуралната козметика на български производители предлага продукти за цялостна грижа за всеки от различните типове кожа и то на съвсем достъпна цена. Когато избирате козметика с натурален състав, Вие постигате красив и младежки външен вид по най-здравословния начин. TopGifts подбира за Вас натурални разкрасяващи средства за грижа за лицето, чието качество гарантира отлични резултати. Прекрасните естествени аромати, в случая - на роза, ще Ви вдъхновят да не пропускате вечерната грижа. Понякога е нужда малко допълнителна мотивация, за да си отделим няколко минути, които ще ни се отблагодарят още на идната сутрин с по-бодър и свеж вид.

12,00 лв. 10,20 лв.
Базова цена: 10,20 лв.
Моля, изберете: