Нощен крем роза и шафран 50ml

Хидратиращ нощен крем

Нощната хидратация на кожата на лицето е задължителна стъпка в ритуалите за красота по няколко причини. Първо, независимо от типа кожа, вечер можем да си позволим да използваме богати хидратиращи и подхранващи продукти. Не трябва да забравяме, че дори мазната кожа има нужда от редовно и достатъчно хидратиране. Ако дневните хидратиращи продукти прекалено утежняват, то спокойно вечер можете да доставите нужната влага на кожата си, която тя ще приеме много по-добре, докато си почива. Второ, като споменахме почивка, нощта е времето, през което кожата се възстановява най-бързо. Именно затова битката за красива и гладка кожа се води най-често вечер, когато се отпускаме и даваме на лицето си нужното внимание и подходяща грижа. Добрата и силна хидратация създава свеж и истински отпочинал вид на сутринта, който ни дава самочувствието да започнем деня си с широка усмивка.

 

Крем за лице с розово масло

Розовото масло е неизменна съставка при разкрасителните процедури на вече поколения българки. Тайната на кремовете с масло от роза е бързото възстановяване на всички увредени места. Фините линии, възпаленията и сухите участъци биват бързо и лесно заличени с помощта на натуралните розови екстракти. Розата има антибактериални свойства, заради които е подходяща и за кожа, склонна към образуване на несъвършенства.

 

Крем за лице с шафран

Шафранът е една малко позната, но неподозирано ефективна съставка за изглаждане на бръчките и стягане на кожата. Шафранът директно стимулира производството на колаген, който от своя страна е отговорен за младежкия вид. Неговото количество намалява с възрастта, затова зрялата кожа се нуждае от козметика, която подпомага по-голямото му отделяне. Кремът също така съдържа и комплект Hydrovance, който осигурява 24-часова хидратация и не позволява пресушаването на кожата. Витамин Е и хиалуронова киселина са другите оръжия за борба със стареенето, с които този качествен крем за лице разполага.

 

Запознайте се с останалите продукти за натурална грижа за лицето от TopGifts и си подарете истинското подмладяване, за което мечтаете.

18,00 лв. 15,30 лв.
Базова цена: 15,30 лв.
Моля, изберете: