Околоочен крем Охлюви и Роза 25 мл

  • Марка: Булфреш козметик

Този продукт е подходящ за възраст 40+.

 

Крем за очи с охлюв

Козметиката с охлюви придоби широка популярност през последните няколко години и това е напълно заслужено. В действителност натуралният екстракт от охлюв е много богат на витамини, минерали и редица други полезни вещества, които подхранват кожата. Сред витамините, с които този крем ще насити кожата Ви, са A, E и C. Освен тях обаче, кремът против бръчки с охлюв доставя необходимото количество еластин, който поддържа здравият и стегнат вид на кожата. Също така, този екстракт доставя колаген и помага той да запази високите си нива. Колагенът е жизнено необходим в борбата с бръчките. Околоочният контур има постоянна нужда от подхранване с коктейл от витамини и мощни вещества. Сияйната и стегната кожа около очите придава свеж и младежки вид. Затова и тази зона е от първостепенно значение, когато подбираме грижата за кожата на лицето.

 

Крем против бръчки с розово масло

Розовото масло е съвършената съставка в козметиката против стареене. То има невероятни хидратиращи свойства. Те се дължат на способността му не само да достави необходимата влага на кожата, но и да я съхрани. Добре хидратираната кожа изглежда много по-свежа и млада. При редовната употреба на този крем ще забележите, че сухите участъци ще намалеят. Заедно с тях ще изчезне и неприятното усещане за опъване, което често предизвиква дразнене в околоочната зона, особено при отстраняване на грим. Розовото масло в състава на този крем ще изглади и запълни по естествен начин линиите в околоочния контур. Освен това, то ще се пребори ефективно с различните раздразнения и зачервявания. Розовото масло е известно със свойството си да успокоява кожата и да облекчава зачервяванията. По този начин ще имате много по-сияен и бодър поглед, който ще озари цялото Ви изражение.

 

Вижте и останалите ни предложения за натурална козметика за грижа за лице, чрез която ще си гарантирате видими резултати, постигнати чрез естествени съставки.

34,00 лв. 28,90 лв.
Базова цена: 28,90 лв.
Моля, изберете: