Околоочен крем с Арган и Роза

  • Марка: Булфреш козметик

Околоочен крем против бръчки

Грижата за околоочния контур е редно да започне още преди появата на първите признаци на стареене на кожата. Причините са няколко. Първо, тази зона е много деликатна и кожата там има естествено предразположение към образуване на бръчки още преди в другите части на лицето да започнат да се забелязват фини линии. Друг фактор, разбира се, е редовното нанасяне на очен грим и неговото премахване. Чисто механично, тази ежедневна процедура се отразява на горните и долните клепачи, както и горната част на скулите. Разбира се, появата на бръчки в околоочната област предизвиква порочен кръг, при който нанасяме все повече грим, за прикрием несъвършенствата, а това от своя страна, при неправилен подход, подчертава тези несъвършенства. Затова единственият ефективен и здравословен начин да постигнем свеж младежки вид е действително да вземем мерки срещу фините линии.

 

Околоочен крем с розово масло

Розовото масло от десетилетия е най-верният съюзник на българските жени в борбата със стареенето на кожата. За това има редица причини. То предлага отлична хидратация, в която всъщност се състои тайната на сияйния вид. Освен моментния ефект обаче, маслото от роза Дамасцена има неповторими подхранващи свойства. То доставя на кожата полезни вещества и ден след ден изглажда линиите в околоочния контур. Розовото масло е подходящо за всеки тип кожа, което включва и чувствителната. Нещо повече, то успокоява раздразненията, бързо разсейва тъмните кръгове и намалява подпухналите клепачи, които се образуват от преумора и недоспиване.

 

Арганово масло за лице

Аргановото масло отдавна е известно с анти-ейдж свойствата си. То е много интересна съставка, тъй като съчетава качествата на различни продукти по натурален начин. Аргановото масло доставя отлична хидратация на кожата, като всъщност помага да се съхранят естествените нива на влажност. След нанасяне, то попива моментално, не омазнява допълнително и не оставя осезаем филм върху кожата. Това означава, че аргановото масло е идеално за дамите с мазна кожа, които са чувствителни към тежките козметични продукти.

 

Не пропускайте да видите и останалите ни ефективни продукти за грижа за лице, сред които да изберете най-ефективните кремове и серуми, с които да подхраните естествената си красота.

15,00 лв. 12,75 лв.
Базова цена: 12,75 лв.
Моля, изберете: