Околоочен серум Yohurt & Amaranth

  • Марка: Арси Козметикс

Количество: 25 ml

 

Околоочен серум

Околоочният серум против бръчки на Bulgarian Yogurt има изразен anti-age ефект. Той се дължи на вложените в състава му екстракти от кисело мляко и амарант. Киселото мляко подмладява кожата благодарение на антиоксидантните си свойства. Тe благоприятстват обменните процеси на клетъчно ниво. Екстрактът от амарант хидратира и поддържа здравословните нива на влага в кожата. Заради него, серумът има видим ефект на запълнени и изгладени линии. Това се дължи на водата, която клетките не губят. Съответно, това също изравнява тена и изсветлява тъмните кръгове под очите, тъй като добре хидратираната кожа е свежа.

 

Подмладяващ серум за околоочната зона

Околоочната зона е една от най-податливите на образуване на бръчки области от лицето. Това е така заради ефекта на мимиките. Всички знаем, че човешките очи са изключително изразителни и всяко леко трепване издава емоция. Това обаче се отразява на състоянието на кожата на клепачите и около тях. С годините тя губи своята еластичност и започва да се отпуска. Същевременно, количеството колаген намалява и това не позволява на кожата да поддържа първоначалния си вид. И така, с всяка една мимика, по кожата се образуват и затвърждават линиите. Подмалдяващият серум освежава околоочната зона, като доставя полезните вещества, които забавят процесите на стареене. По този начин, при редовна употреба, кожата възвръща способността си да обновява и поддържа стегната форма в участъците, които имат най-голяма нужда от помладяване.

 

Кисело мляко против бръчки

Киселото мляко е незаменима част от разкрасителните ритуали на българките още от векове. Причината е, че то съдържа естествени пробиотици. Те контролират и спират развитието на бактерии и възпалителни процеси. Млякото отлично се комбинира с екстракта от амарант, тъй като заедно просветляват тъмните петна. То подобрява клетъчното обновяване, което е единствения начин за естествено подмладяване. Овлажняващите качества на млечната киселина успокояват сухата кожа и моментално спират усещането за опъване и раздразнение.

 

Запознайте се с останалите продукти в категория Грижа за лице. Там ще намерите български козметични съкровища, с чиято помощ ще поддържате младежкия вид на кожата си с лекота и то на отлична цена.

12,00 лв. 10,20 лв.
Базова цена: 10,20 лв.
Моля, изберете: