Олио 4 натурални масла

4 натурални масла

Това мултифункционално олио представлява невероятно мощна комбинация от 4 масла за грижа за цялото тяло и дори за ноктите. Благодарение на своята силно хидратираща формула, маслото мигновено изглажда сухата и стегната кожа. Подпомага регенерацията на клетките и предпазва от преждевременно стареене. Маслата, които влизат в състава му, са следните:

 

Био розово масло

Няма как да не започнем именно с него. Българското розово масло има силно изявени козметични свойства от всякакъв характер. Полезните вещества подобряват видимо състоянието на кожата, дори в случай на раздразнения и чувствителност.

 

Бадемово масло

Бадемовото масло попива моментално със своята лека текстура. Подпомага възстановителните процеси на горния слой на кожата. Действа укрепващо при слаба и увредена коса.

 

Био арганово масло

Аргановото масло има изявен ефект върху бръчките и цялостният вид на лицето. Подходящо е за всякакъв тип кожа, понеже не утежнява и не омазнява, което го прави най-добрия избор при мазна кожа. Върху косата има невероятно въздействие, като придава блясък и сила и спира косопада.

 

Масло от гроздови семки

Маслото от гроздови семки укрепва структурата на кожата, понеже действа в дълбочина. То забавя процесите на стареене, като всъщност съхранява естествената влага на кожата. На косата се отразява чудесно, понеже подпомага разресването и спира накъсването.

 

Начин на употреба:  

 

Нанесете необходимото количество олио с масажни движения. Върху кожата на лицето може те се използва се самостоятелно или преди крем. Намалява ефекта на раздразнена кожа и успокоява, като възвръща свежия виж. Върху тялото може да се прилага като идеалното олио за отпускащ масаж. Същевременно, то подхранва и стяга кожата. За красива коса се нанася се върху влажна коса. Поддържа я жизнена, предотвратява накъсването и цъфтенето на краищата през всички сезони.. Върху ноктите пръскайте вечер преди лягане и втривайте с масажни движения. Продуктът заздравява ноктите и ги предпазва от нацепване и разслояване. Защитава и подхранва и кутикулите, като моментално заглажда сухите участъци.

 

Вижте и останалите ни натурални продукти за грижа за тялото.

22,00 лв. 18,70 лв.
Базова цена: 18,70 лв.
Моля, изберете: