Оливерник с керамична чиния

  1. Уважаеми клиенти, ако пазарувате за своето заведение или хотел, имайте предвид, че TopGifts извършва продажби на едро и дребно. В случай че имате въпроси, свържете се с нашия екип и ние ще се постараем да Ви отговорим възможно най-бързо и изчерпателно

 

Оливерник в битов стил

Този оливерник от троянска керамика представлява комплект от две солнички и два съда за течни овкусители като олио, зехтин, оцет, соев сос и други. Те са сложени върху керамична чиния, която служи за подложка и позволява по-лесно преместване и съхранение. Тази конфигурация предлага чудесни комбинации на подправки и сосове за овкусяване на салати и супи, ориз и още много ястия. Оливерникът е неизменна част от масата в съвременните заведения. Той позволява на клиентите самостоятелно да подберат ароматите, които искат да добавят към храната си. Двете солници в комплекта дават вкусов и естетически баланс. Най-често в тях се слагат сол и черен пипер или чубрица. Все повече хора обаче избират да си припомнят и други български подправки, сред които дъхавата мащерка и свежия джоджен. Въображението ще Ви помогне с избора на аромати за този оливерник от троянска керамика, с който ще приканите гостите си също да се върнат към някои от позабравените съкровища на българската градина.

 

Народен аксесоар за трапезата

Аксесоарите в народен стил придават автентичен български дух на трапезата. Те допълват любимите вкусове с традиционна естетика. Този оливерник е удобен и практичен. Съдовете за течности имат капачета и улеи, които предотвратяват разливането и стичането на капки. Освен това, те имат и удобни дръжки, които Ви позволяват внимателно и прецизно да регулирате количеството течност, което сипвате в ястието си. Солничките имат чаровна заоблена форма и също посипват регулирано количество от подправките. Всички четири елемента са в един цвят и си подхождат, точно както и съдържанието, което ще подберете за тях. Това е само един от многобройните ни артикули от категория Троянска керамика. Вижте и останалите и изберете съдове с различен размер и цвят за автентична българска трапеза.

50,00 лв. 42,50 лв.
Базова цена: 42,50 лв.
Моля, изберете: