Пано от дърворезба "Българска роза"

Пано от дърворезба “Българска роза”

Паното от дърворезба “Българска роза” е уникален 100% ръчно изработен сувенир. То е с кръгла форма с диаметър 30 см. Този сувенир представлява рамка от няколко концентрични кръга, които обграждат разцъфнала българска роза. Както знаем флоралните мотиви са силно залегнати в българското народно творчество. Паното “Българска роза” е изключително подходящо за подарък за чужденци. То е представително за нашите занаятчийски обичаи. Същевременно, розата е един от най-разпознаваемите символи на страната ни. Тя е образ, с който светът ни асоциира.

 

Пано от дърворезба

Паната от дърворезба са традиционен декоративен аксесоар, който стои чудесно в българския дом. Ако търсите подарък за турист или чужденец, те са отлично решение. Първо, от прагматична гледна точка, те са устойчиви и подходящи за пренос на дълго разстояние. Това е изключително важно при избора на сувенир, който чужденците да отнесат в родината си. Също така, паната от дърворезба са висококачествени и прецизно изработени. С такъв подарък със сигурност ще направите чудесно впечатление. Не на последно място, когато избирате пано за стена, можете да сте сигурни, че подаръкът Ви ще бъде използван. Той ще остане за спомен от прекрасната ни страна и ще припомня за хубавите преживявания.

 

Българска дърворезба

Чужденците високо ценят местните занаяти и изкуства. Дърворезбата носи неоспоримото очарование на таланта и труда, които са вложени в нея. Заради ръчната изработка, всяко едно пано е уникално. Това го прави оригинален подарък, който има не само емоционална, но и художествена стойност.  Българските традиции в дърворезбата са утвърдени и съвременните майстори продължават да ги спазват неотклонно. Това е едно прекрасно изкуство с уникален принос към съхраняването на традициите в съвремието.

 

Запознайте се и с останалите предложения на TopGifts за декоративни пана от дърворезба. Всички те са 100% ръчно изработени от български майстори дърворезбари и то по стара и утвърдена традиция. Изберете най-оригиналния подарък с висока естетическа стойност.

49,00 лв. 41,65 лв.
Базова цена: 41,65 лв.
Моля, изберете: